21-10-2009, Saat: 11:22
(Son Düzenleme: 16-06-2012, Saat: 18:59, Düzenleyen: Bumie ^^ Esma.)
Bana gelen SIG Posteri...
Sevgili arkadaşlar beklenen koli nihayet bu sabah 21-10-2009 Çarşamba günü bana ulaştı...
Küçük bir koli dolusu hediye...
Bana gelen bütün Song hediyelerinin fotoğraflarını çekeceğim ve bu akşam konumuza ekleyeceğim... Eklemeyi akşama düşünmemizin nedeni fotoğrafları kötü niyetli insanların çalmaması için gereken işlemlerin yapılacak olmasıdır...
Bu Song hediyeleri bana bir yerde doğum günü hediyesi oldu...
Koyu bir Song hayranı olarak çok heyecanlı ve çok mutluyum...
Bana bu hediyeleri ulaştıran Bayan Hkmom'a sonsuz teşekkürler, çok seviyorum kendisini.
Ben de Bayan Hkmom'a hediye göndereceğim...
Her şey yolunda giderse seneye Song'un doğum gününe gitmeyi düşünüyorum ve Bayan Hkmom'la yüz yüze tanışmayı istiyorum...
Bayan Hkmom zaten beni ve arkadaşımı davet etti... Her konuda yardım edeceğini söyledi...
Not: Sevgili arkadaşım Merve'ye de çok ama çok teşekkür ediyorum, bütün her şey için...
Gelen hediyeler:
- 5 adet SIG Posteri,
- SIG'un Japonya gezisinde çekilen fotoğraflar,
- Yine aynı gezide çekilen videolar CD'si,
- SIG'un fotoğraflarıyla süslenmiş kalemler,
- SIG'un doğum günü için yapılan fotoğraf albümleri,
- SIG'un fotoğraflarının bulunduğu yelpazeler,
- SIG'un fotoğraflarıyla süslenmiş baskılı çoraplar.
Sevgili arkadaşlar beklenen koli nihayet bu sabah 21-10-2009 Çarşamba günü bana ulaştı...
Küçük bir koli dolusu hediye...
Bana gelen bütün Song hediyelerinin fotoğraflarını çekeceğim ve bu akşam konumuza ekleyeceğim... Eklemeyi akşama düşünmemizin nedeni fotoğrafları kötü niyetli insanların çalmaması için gereken işlemlerin yapılacak olmasıdır...
Bu Song hediyeleri bana bir yerde doğum günü hediyesi oldu...
Koyu bir Song hayranı olarak çok heyecanlı ve çok mutluyum...
Bana bu hediyeleri ulaştıran Bayan Hkmom'a sonsuz teşekkürler, çok seviyorum kendisini.

Ben de Bayan Hkmom'a hediye göndereceğim...

Her şey yolunda giderse seneye Song'un doğum gününe gitmeyi düşünüyorum ve Bayan Hkmom'la yüz yüze tanışmayı istiyorum...
Bayan Hkmom zaten beni ve arkadaşımı davet etti... Her konuda yardım edeceğini söyledi...

Not: Sevgili arkadaşım Merve'ye de çok ama çok teşekkür ediyorum, bütün her şey için...
Gelen hediyeler:
- 5 adet SIG Posteri,
- SIG'un Japonya gezisinde çekilen fotoğraflar,
- Yine aynı gezide çekilen videolar CD'si,
- SIG'un fotoğraflarıyla süslenmiş kalemler,
- SIG'un doğum günü için yapılan fotoğraf albümleri,
- SIG'un fotoğraflarının bulunduğu yelpazeler,
- SIG'un fotoğraflarıyla süslenmiş baskılı çoraplar.
Song II Gook Ve Papatya