yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Röportajı
çok teşekkürler çok güzel bir röportajmış Biggrin
ya yeumyanga sakal bıyık daha çok yakışıyor böyle boş duruyorOnay haksızmıyım ama:atkilinc:
Röportaj için teşekkürler.Song il gook ne kadar sempatik olduğunu burda da göstermiş.
emeğin için teşekkürler setsuna. bir song hayranı olarak sevindim böyle bir röportaj eklemene.

song ta ne kadar samimi alçak gönüllü düşünceli ve şeker bir insanmış ya. song il gook galiba mükemmelBiggrin
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
röportajda söylenini anlayamam gibi bir sorunum kısmında koptum. bazen asistanım bile ne dediğini anlayamam demiş ya BiggrinBiggrin süper gerçekten
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
çok güzel yaa ellerinize sağlık
paylaşım için teşekkürler

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

röportajı yeni okuyorum daha çok güzelmiş songun gerçektede nasıl olduğunu anlıyabiliyoruz. Gözü kapalı ok atmış ve 12 den vurmuş boşuna Jumong u oynamıyor Biggrin
röportaj için teşekkürler ellerinize sağlıkOnay böylece bir kez daha song ill gook un utangaç ve bir o kadar da alçakgönüllü olduğunu anlıyoruzSmileçok hoş biri yaSmile
[Resim: dac4vud.png]
AH GERÇEKTEN SONG IL GOOK ÇOK SEVIYORUM VE AYRICA DENIZLER IMPARATORUNDA KÖTÜ ROLDE DEGIL KÖTÜLERIN ELINDEYDI EGER YEUM YANG ÇANK BO GO NUN EFENDISININ YANINDA OLSAYDI ODA IYI OLURDU AYRICA ONUN KALBI ÇOK TEMIZDI TEK SUÇU JANG HWA YI SEVMEKTI RÖPORTAJ IÇIN TESEKKÜRLER NESEM YERINE GELDI

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi