yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Röportajı
Çok güzel bir çeviri yapmışsınız,ellerinize, emeğinize sağlıkHappy0064 bu röportajların devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.çalışmalarında başarılar dilerim.
TeşekkürlerSmile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
harika bir röportaj gerçekten okurken çok zevk aldım özellikle jumongda annemden daha küçük görünmeliydim Biggrin sözleri .Il Gook ta biraz haylaz bir insan yapısı var gibi çeviri için çok teşekkürler Smile
Zevkle okudum.Emeğine sağlık...

Bu ropörtajda azda olsa Song'u tanımış olduk.Ne kadar da renkli,sakacı,güleryüzlü ve sempatik değil mi?
İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Abla ,kardeş farkınız ve kalitenizle yine harika işlere imza atıyorsunuz.Paylaşımınız için çok teşekkürler...Sizleri seviyorum.Sevgilerimle...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
Çok güzeldi elinize sağlık
Röportaj için çok teşekkürler. Seni çok uğraştırmış olsa gerek. Emeğine sağlık Allahrazi çok teşekkürler
paylaşım için teşekkürler
ellerine sağlık Smile teşekkürler
ellerine sağlık röportajı okurken bende çok zevk aldım keşke o röportaj yapan kızın yerinde ben olsaydımda ben yapsaydım keşke song ile röportajı ne güzel olurdu bir de okuduklarıma göre çocuk ruhlu biri sevecen Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi