yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Röportajı
Teşekkürler setsuna..
çok samimi bir röportaj olmuş Song Il Gook çok güzel bir karakteri olduğunu bir röportajla anlatmış aslında
benim Song Il Gook'un performansını görme fırsatım daha olmadı.Jumong'u zaten izlemek istiyordum şimdi isteğim daha da arttıSmile
Tüm röportajı zevkle okudum.Ne zaman kendinden övgüyle bahsedilse kızarmış Song :icon_redface: İsminin anlamını da öğrenmiş olduk.Sana ve ablana çok teşekkürler Smile
çogunu okudum. çok güzel bir röportaj olmuş. çeviri için çok teşekkürler setsuna Happy0064
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest
Setsuna çok kapsamlı bir çalışma, çok emek harcamışsın teşekkür ederiz. Özellikle Song Il Gook hayranları için müthiş bir paylaşım... Smile
vay ! gerçekten çok teşekkürler setsuna
bu çok güzel roportaj çevirisi için setsuna arkadaşımıza sonsuz teşekkürler.

Emeğine ve yüreğine sağlık
çok teşekkürler damlacım harika bir çeviri Smile
ellerine sağlık canım Smile

Teşekkürler..Hepsini okudum,ama özel hayatından ve evliliğinden pek bahsetmemiş...Smile
Song II Gook Ve Papatya

Setsuna çok güzel bir paylaşım.. Henüz hepsini okuyamadım ama ileride okuyacağım inşallah.. Çok emek sarfetmişsin sana ve ablana teşekkürler.. Emeğinize sağlık Smile

When you feel you've lost it all
When you don't know who's your friend or foe
You wonder why you're so alone
Worry ends when faith begins.

çok güzel olmuş eline sağlık
ben aşkın ahını yasını bilirim bana ettiğinle yana kaldım şimdi ben ne yleyeyim bu şehri ateşe mi vereyeyim

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi