Çok geçmis olsun Allah korumus haber için tesekkürler.
Konuyu Oyla:
|
Song Il Gook Haberleri
|
|
02-06-2010, Saat: 12:51
Geçmis olsun.Bilgi için tesekkürler
02-06-2010, Saat: 14:47
Ayy kötü bir seyi yokmus degil mi?Canim benim biraksin yarismayi canindan degerli mi
.Çok geçmis olsun .
02-06-2010, Saat: 15:53
(02-06-2010, Saat: 14:47)koreli yesim yazdı: Ayy kötü bir seyi yokmus degil mi?Canim benim biraksin yarismayi canindan degerli mi Yok Allah korumus Song Il Gook'u.Kormus o anda. Ama iste birakamamis.Yarislara 3 saatlik uyku ile katilmis. Dizi çekimleri sabaha karsi bitmis.Yarisada katilmak için önceden sözü oldugu için mecburen katilmis.
Song II Gook Ve Papatya
02-06-2010, Saat: 16:01
Song Il Gook bu sene baba olmayi düsünüyormus.40.yasima girecegim artik baba olma zamanim geldi diye röportaj vermis..
Song II Gook Ve Papatya
02-06-2010, Saat: 16:13
Valla bende öyle düsünüyodum bu adam ne zaman baba olcak diye düsünüyodum.
Insallah yakinda güzel haberi duyariz .
Canim benim ya!...Song'u yürekten seven hayranlarinin duasi ve sevgisi korumus onu.
Her ne kadar çok tehlikeli bir sey de olsa yaptigi Song Il Gook bir kere daha nasil birisi oldugunu göstermis oldu herkese.Kendi sagligindan önce verdigi sözü düsünüyor. Bu arada Song Il Gook'umuz nihyet baba olmayi düsünmeye baslamis.Bu röportajinin arkasindan umarim en kisa zamanda bebek haberinide aliriz.E nede olsa ates olmayan yerden baca tütmez derler. Paylasimlarin için çok tesekkürler Emine ablacigim.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
07-06-2010, Saat: 0:49
Prens Song Il Gook'u yogun günler bekliyor.Temmuz ve Agustos aylarinda tiyatro sahnesinde ter dökecek..
Bizim Hkmom'da daha ilk günden itibaren yaninda olacak.
Song II Gook Ve Papatya
07-06-2010, Saat: 1:33
Ay canim benim kiyamam ben ona ya!...Yaptigi isi öyle çok seviyor ki bu ugurda hiçbir fedakarliktan kaçinmiyor.Keske bayan Hkmom gibi bende yaninda olabilsem.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
07-06-2010, Saat: 1:59
Prens Song Il Gook'un oynacagi tiyatro oyunun adi An Jung-geunBaba ve ogulu oynayacakmis.Çikacagi tiyatro salonunun kapatisesi 732 kisilikmis ,9 Haziranda basin toplantisi yapacakmis Song Il Gook.Ve bu tarihte basliyacakmis 7/21-8/29 büyük bir ihtimalle.
Song II Gook Ve Papatya
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi

.Çok geçmis olsun
.