yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.8/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook Haberleri
Evet Emine abla senin imzanda çok tatli..Sanirim bir diziden alinmis fotografi..Yakasinda okul ismi yaziyor (dizide)..
sunshine yazdı:
papatya yazdı:
homin yazdı:[Resim: reviewstarih8.jpg]
[Resim: 20080223082132497e70828sh9.jpg]

Son Il Gook'un çok yakinda esi olacak bayan. Dügünü Pusan'da veya Hong Kong da yapmayi planliyorlarmis. :img-angel_not: Mutlu bir evlilik diliyorum onlara. :icon_whistling:

Kaynak Yahoo.co.kr+only song il gook blog

Hilal ikinci resimde daha güzel çikmis son'gun esi o halini çok begendim..:icon_angel_no2t:

Ay bilmem ki ben yakistiramadim pek.Kiz bu resimde güzel çikmamis pek. Daha çok resim istiyorumBiggrin

Bende daa çok resimBiggrinBiggrin güzel kiz yaa:img-angel:
Will u be there?
Esra Song'un esi oyuncu mu? yoksa savci mi? Hilal'le biz isin içinden çikamadikBiggrinBiggrin Ama eger her hali böyleyse süper çok begendim ben Song'un esini çok güzel bir bayan.......yakisiyorlar, yasini biliyor musun sen?:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya

Valla ben begenmedim sahsen Song'a burdan sesleniyorum biz hayranlarina ayip ettin.not:saka bir yana ehh iste idare eder insallah mutlu olurlar
Dügün ile ilgili bir bilgi..

Mart'in 15'inde Seoul'da 5 yildizli bir otelde evlenecegini belirten Song IlKuk dügünde bati stili yerine bugünkü gençlerin tercih ettigi sarkiyi seçecegini belirtti.Ilkuk dügüne geleneksel kiyafetle gitmek istediginide belirtti

Ölümsüz ask ve yasamin simgeleri olan kis çamlari ve bambularla dekore edilecek olan alanda
yemekte birlesmeyi sembol eden tabaklar bulunacak.Korenin geleneksel sarabi içilecek.Geleneksel Kore Orkestrasi müzik konusuyla ilgilenecek.

Ünlü sarkici Kim Tae-woo'nunla birlikte Chae si-rada dügünde bulunacak.

KBS
Vip-Jvc yazdı:Dügün ile ilgili bir bilgi..

Mart'in 15'inde Seoul'da 5 yildizli bir otelde evlenecegini belirten Song IlKuk dügünde bati stili yerine bugünkü gençlerin tercih ettigi sarkiyi seçecegini belirtti.Ilkuk dügüne geleneksel kiyafetle gitmek istediginide belirtti

Ölümsüz ask ve yasamin simgeleri olan kis çamlari ve bambularla dekore edilecek olan alanda
yemekte birlesmeyi sembol eden tabaklar bulunacak.Korenin geleneksel sarabi içilecek.Geleneksel Kore Orkestrasi müzik konusuyla ilgilenecek.

KBS

Harikasin canimHappy0064......haberler için tesekküler...:img-angel_not:
Song II Gook Ve Papatya

Ben tesekkür ederim ablacim..:SmileBiggrin

KBS

Harika ya olayla ilgili sonunda genis bilgilere ulasabildik.Elinize saglik kizlarSmile
Hakkınızı helal edin. ~
sunshine yazdı:

KBS
Harika ya olayla ilgili sonunda genis bilgilere ulasabildik.Elinize saglik kizlarSmile

Tugba bir kaç güne kadar bizim ajanlar kasetleri de ele geçirirler BiggrinBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

Suan heralde Güney Kore'de 15 Mart olmustur. Yas günü ilan ediyorum 15 Marti..BiggrinSong suan hazirlaniyordur. Annesi damatligini ütülüyodurBiggrin
Acaba dügüne Jangbogo ve Janghuva da davetlimi merak ettim...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi