Resimler çok güzelmis emegi geçenlere tesekkürler.

Song Il Gook Avatar, Gif ve Bannerları
|
Resimler çok güzelmis emegi geçenlere tesekkürler.
![]()
Hepsi çok güzel bakmaya doyamiyor insan, ekleyenlere sonsuz tesekkürler en çok da Jumong ve Yeom Jang görüntüleri hosuma gitti.
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
13-12-2009, Saat: 1:30
Çok güzel çalismalar yapanlarin ellerine saglik.
![]() (13-12-2009, Saat: 1:30)eda-nur yazdı: Allah' im bu ne güzel bir çalisma. Çok hosuma gitti. Gerçekten bu çalisma çok sekermis. ![]() ![]()
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC (14-12-2009, Saat: 0:55)yeselek yazdı:(13-12-2009, Saat: 1:30)eda-nur yazdı: Allah' im bu ne güzel bir çalisma. Çok hosuma gitti. Çalisma yapan ve paylasanlarin ellerine saglik ay ay yerim ben bunu. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB (18-12-2009, Saat: 4:47)elisaveta yazdı:(14-12-2009, Saat: 0:55)yeselek yazdı:(13-12-2009, Saat: 1:30)eda-nur yazdı: Allah' im bu ne güzel bir çalisma. Çok hosuma gitti. Bunu Jumong'un çizgi filminden mi aldiniz? ![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia! Alıntı: Alıntı:Ay bu sirin bi çalisma yapan ve paylasanlarin ellerine saglik ay ay yerim ben bunu Alıntı:Bunu Jumong'un çizgi filminden mi aldiniz..???? Jumong'un çizgi filmi de mi var bizim bebelere aciyorum bundan mahrum kaliyorlar. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Yani...Bir tv programinda söylemislerdi.Jangeum'dan sonra bu dizide çizgi film olacakmis...
![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
20-12-2009, Saat: 17:37
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|