Konuyu Oyla:
Song Il Gook'a Ait Mektup Adresi
|
(23-09-2009, Saat: 18:12)eda-nur yazdı:(13-09-2009, Saat: 3:04)damar06 yazdı: Facebook'da bir grup açtim burada payalasabilr miyim? Songla ilgili. Ömer konuyu açarmisin biraz canim... ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Bu adresi kim bulduysa Allah ondan razi olsun.
![]() ![]()
iki tur insan daima actir;biri bilimi arayan digeride parayi arayan
Mükemmelsin canim nereden bulursun böyle seyleri? Harikasin.
![]() ![]()
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Canim gerçekten çok sagol ya.
![]() Ilk yapacagim onu Alanya'da hayatinin en güzel tatilini yaptirmak en güzel otelde kral dairesi hazirlatacagim. Yeter ki geliyorum desin.
Sana ulasmak için 1 adim atiyorum, 3 adim geri itiyor ayaklarim. 3 adim atsam, 9 adim geriledigimi farkediyorum. Ne yapacagimi bende bilmiyorum. Sana ulasmak belki zor; ama sabretmek daha da zor. Öyleyse benim hayatim çok zor; çünkü sabirla sana ulasmayi bekliyorum.
Seni artik burada görmek istiyoruz Song. Seni çok seviyoruz. Ben bugüne kadar böyle bir hayran kitlesi görmedim. 7'den 70'e herkes hayranin. Çocuklar da seni çok seviyorlar. Bence artik zamani geldi Türkiye'ye gelip buradaki hayranlarinin yüzünü güldürmelisin. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Konu ve paylasim için tesekkürler.
![]()
Hangisi mektup adresi arkadaslar? Anlamadim. Birisi yazarsa çok sevinirim.
Dong jak post-office box # 10
DongJak-gu, Seoul, Korea zipcode (postal code): 156-600 Attn: SONG Il Kook Bu adresten Song'a hediye ve mektup gönderebilirsiniz, Song hayranlari. ![]()
Song II Gook Ve Papatya
(14-03-2010, Saat: 16:12)papatya yazdı: Dong jak post-office box # 10 Çok tessekkür ederim Emine ablacigim. Bu adresi hemen not ediyorum. En kisa zamanda da mektubumu gönderecegim. Umarim kendisinin eline ulasir. ![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi