Song'um benim. Olur tabi Fizan'da bile hayranlari.
|
Song Il Gook'a Ait Mektup Adresi
|
|
Song'um benim. Olur tabi Fizan'da bile hayranlari.
(06-07-2009, Saat: 18:07)papatya yazdı: Song Il Gook'a Ait Mektup Adresi Hawaii fan sitesinde yazilmis.. Adres için e-mail atmistim bu gün mektup adresini eklemisler sitelerine bana özel gibi oldu vallahi Verdigim bu adrese yine bizim sitemizden Hale isimli bir üye e-mail göndermis ve site seçilen e-mailler arasinda yayinlamis... Hale isimli üye mailinde Song'u Türkiye'ye davet etmis israrla. Çok iyi yapmis bu sekilde mailler gönderilirse Song'un bu mesajlari görme olasiligi var... Yalniz e-mailleri Türkçe degilde Ingilizce yazip gönderirseniz çok daha iyi olur...
Song II Gook Ve Papatya
Evet o benim.
Hep birlikte ona mesaj gönderip onu buraya getirelim. Ben ve kuzenim zeynep_61 gönderdik siz de gönderin lütfen.
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
07-09-2009, Saat: 20:37
Cevap alan oldu mu maillerden?
Vay Hawai de bile hayranlari var. Tesekkürler papatya...
ALWAYS KEEP THE FAITH
♥ 공주의 남자 CassiNurci^^ (02-09-2009, Saat: 22:27)hale_61 yazdı: Evet o benim. Sitede okudum mesajini Hale, ama senden ve diger Song hayranlarindan bir ricam var, lütfen mesajlarinizi Türkçe degil de Ingilizce yaziniz. Song buradaki mesajlari büyük ihtimalle okuyor, malum Türkçe bilmiyor...
Song II Gook Ve Papatya
Öyle ama Ingilizcemiz de pek iyi degil. Aslinda google çeviriden çevirerek yollayacaktim diyeceklerimin tam karsiligini çevirmedi. Ben de en sona Korece 2 cümle çevirebildim. Biz o kadar ugrsiyoruz o da biraz ugrassin da çevirsin Koreceye ya da Ingilizceye.
![]() Duy bizi Song. ![]() ![]()
(11-09-2009, Saat: 22:56)hale_61 yazdı: Öyle ama Ingilizcemiz de pek iyi degil. Aslinda google çeviriden çevirerek yollayacaktim diyeceklerimin tam karsiligini çevirmedi. Ben de en sona Korece 2 cümle çevirebildim. Biz o kadar ugrsiyoruz o da biraz ugrassin da çevirsin Koreceye ya da Ingilizceye. Sevgili Hale Ingilizcen yoksa sayet, forumda dizi ve filmlere ingilizce çeviri yapan arkadaslarimiz var... Onlardan birine gönderecek oldugun mesajinin çevirisini yapmalari için rica edebilirsin, eminim seni kirmayacaklardir...
Song II Gook Ve Papatya
Bu haber çok iyi oldu. Ona ulasabilecegimiz bir adresin olmasi çok güzel oldu. Mesaj göndermek istiyorum, Ingilizcem var ama meramimi anlatabilir miyim bilmiyorum. Yardimlarinizi beklyorum.
(12-09-2009, Saat: 22:27)papatya yazdı:(11-09-2009, Saat: 22:56)hale_61 yazdı: Öyle ama Ingilizcemiz de pek iyi degil. Aslinda google çeviriden çevirerek yollayacaktim diyeceklerimin tam karsiligini çevirmedi. Ben de en sona Korece 2 cümle çevirebildim. Biz o kadar ugrsiyoruz o da biraz ugrassin da çevirsin Koreceye ya da Ingilizceye. Papatya eger bildigin bir isim varsa bize söyle biz o kisiden yardim isteyelim. Herhalde dünyada Song Il Gook kadar görmek istedigim kimse yoktur. Insallah bu mail isine benim kadar diger arkadaslarda ilgi gösterir. Eger Song bunlari okuyorsa Ne mutlu bana. Yeter ki o okusunda ben durmadan yollarim. Yeter ki Türkiye'ye gelsin Ingilizce bile ögrenirim.
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|