25-12-2009, Saat: 2:24
Song Il Gook Yeni dizisinin ilk bölümleri,Hawaii'de çekilecekmis..
Dizi Subatta Kore'de yayinlacakmis..
Dizi Subatta Kore'de yayinlacakmis..

Song II Gook Ve Papatya
Song Il Gook / 송일국
|
25-12-2009, Saat: 2:24
Song Il Gook Yeni dizisinin ilk bölümleri,Hawaii'de çekilecekmis..
Dizi Subatta Kore'de yayinlacakmis.. ![]()
Song II Gook Ve Papatya
Fotograflar için tesekkürler papatya Song Il Gook tek kelimeyle harika görünüyor.Zaman geçtikçe gençlesiyor sanki
![]()
Diyorum size soralim soralim Song'a genç kalmanin iksirini bizede versin çok tatli ya sarap gibi yillandikça daha tatli oluyor
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Song'a Kore'li asilli bir Japon yönetmen bir film teklifinde bulunmus..Japon yönetmen (Yukisada) ülkesinden çok ünlü bir yönetmenmis...
Hersey yolunda giderse filmin çekimlerine Ocak ayinda baslanacakmis.. ![]() Anlasilan bu sene hayranlari Song'u sik sik tv de görecekler.. ![]() ![]()
Song II Gook Ve Papatya
(26-12-2009, Saat: 23:57)papatya yazdı: Song' a Kore asilli bir Japon yönetmen bir film teklifinde bulunmus..Japon yönetmen (Yukisada) ülkesinde çok ünlü bir yönetmenmis... Bu süper bir haber papatya tesekkürler. Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Keske zengin olsaydim. Bütün masraflari karsilayip Song Il Gook' u Türkiye' ye getirirdim. Çok çalisiyor Song, hayranlari için dünya turuna çiksa nolur ki.
Tom Hanks /Aamir Khan /Ji Jin-Hee
(30-12-2009, Saat: 5:26)Kuzeykutbu yazdı: Keske zengin olsaydim. Bütün masraflari karsilayip Song Il Gook' u Türkiye' ye getirirdim. Çok çalisiyor Song, hayranlari için dünya turuna çiksa nolur ki. Güzel fikir ![]() ![]() ![]()
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
31-12-2009, Saat: 1:44
Eger benim o kadar gücüm olsaydi bizzat gider korede güzel bi tatil yapar dönüste de Song'u getirirdim size
![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Song II Gook Ve Papatya
01-01-2010, Saat: 23:45
(01-01-2010, Saat: 23:24)papatya yazdı: 10-12-2009-Song Il Gook KBS drama ödül toreninde görünüyor.. Net çikmamis ama yine de güzel görünüyor ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|