24-12-2009, Saat: 17:26
Song II Gook Ve Papatya
Song Il Gook / 송일국
|
Eski hali çok daha güzeldi..Uzun saç bütün karizmayi mahvetmis BENCE...
![]() ♥ TVXQ ♥
Yunho & Changmin I'm Proud To Be Cassiopeia!
Evet gerçekten çok hos olmus paylasimlar için tesekkürler papatya
Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB (24-12-2009, Saat: 19:53)dadl_u yazdı: Eski hali çok daha güzeldi..Uzun saç bütün karizmayi mahvetmis BENCE... Yoo bence hos olmus zaten ben onu Jumong ve Denizler Imparatorunda da uzun saçli begenmistim ayrica Song'un bir bakisi yeter karizma için Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB (24-12-2009, Saat: 17:06)papatya yazdı: Song Il Gook KBS WORLD TV'YE Pozlar verdi yeni saç tipiyle ve yeni imajiyla... Ya ben inanilmaz begendim bu halini ![]() Zaten ben uzun saçi daha çok yakistiriyorum oppama ama Bu baglayis sekli alnina yumusak inis yapan kahkülü ![]() Ya ne kadar parlak saçlari var baksaniza isil isil parlamis ![]() papatya çok güzel bu resimler ![]() Song'un ne kadar güzel bir yüzü varya ![]() Off öve öve bitiremeyecegim. Birde çok masum görünüyor bu resimlerde ![]()
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥** Kim Ki Duk FC Korea-Fans FC TRT FC
Song'umuzun yüzü her zaman bebek gibi Song'a sorsak acaba genç kalmanin iksirini yada formülünü bizede verir mi
![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Song Il Gook'dan yeni yil mesaji..
Looking at many bright stars in the sky, I hope there will be only good things in the coming new year. I would like to be the star who is shining within your heart, just not the stars in the sky. I wish you a happy new year" Not-Mesaji Türkçeye arkadasim Merwe çevirdi.. Gökyuzündeki parlak yildizlara bakdiginda Yeni yilda sadece iyi seylerin olacagini umut ediyorum.. Kalbinizin içinde parlayan bir yildiz olmak isterim,sadece gökyüzünde bir yildiz degil ( size mutlu yeni yil dilerim )..
Song II Gook Ve Papatya
Resimler çok güzel uzun saçli haline alisigiz ama çok zayiflamis bu yüzden yüz yapisi çok farkli çikmis sanki baska birisine benzemis
(24-12-2009, Saat: 22:16)papatya yazdı: Song Il Gook'dan yeni yil mesaji.. Ne kadar ince bir mesaj bu böyle Song zaten her an kalbimizde ve her zaman orada parlamaya devam edecek Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|