yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
(03-12-2009, Saat: 22:00)eda-nur yazdı:
(03-12-2009, Saat: 20:31)esono yazdı:
(03-12-2009, Saat: 18:01)papatya yazdı: Song Il Gook'un yeni ayakkabi ve çanta reklamindan resimler ekliyorum..Onay
Bu arada Kazakistan'li bir bayan hayrani Song'a Jumong dizinin ve Song'un orada da çok sevildigini söylemis.Song çok sasirmis ve mutlu olmus..Smile
Çok sansli bir kiz...Sarhos

[Resim: 0911231.jpg]
[Resim: 20091203010002.jpg]

[Resim: 0016551.jpg]

yerim ben senin gulusunu canim benim

Yeme canim lazim bize:img-hysterical:
Ayrica sarisin kiz yanina pek yakismis degil mi Emine ablaAbaza

hiç yakismamis ben daha çok yakisirdimDodgy
Song Il Gook'un yeni dizisi için tiklayin..
http://www.korea-fans.com/forum/jeunu-ar...28515.html
Song II Gook Ve Papatya

Song Il Gook'un yeni dizisi hakkinda bize verdigin bilgiler için tesekkürler PapatyaOnay 2010 da iki dizi birden Happy0064Happy0064
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

Song Il Gook'un günahini almisiz valla o kazak kiz hayraniymis.
Kazak kiz Song'a sunlari söylemis ailem imkansiz seninle gorüsmez inanmayiz sana dediler demis.. Bizimkide nazik adam ya hadi ozaman fotograf çeip gonderelim de görsunler demis..Biggrin
Bizim gördügümüz fotolar öyle çekilmis..
Kazak kiz 21 yasinda universite ögrenciymis..
Song'la 1 saat konusmuslar..Daha öncede dedigim gibi kiz çok ama çok sansli..Onay
Song II Gook Ve Papatya

Bu gün Baudi de dolasirken Gentle nin Song için yaptigi 2010 takviminin video linkini gördüm ama asya ya ait videolar benim bilgisayarimda ya hiç açilmiyor yada çok geç açilsa bile adim adim umarim bu takvimin videosunu yakinda sitemizdede izleyebiliriz Smile belki açabilenler ve izlemek isteyenler için yinede linki atiyorum umarim izleyebilirsiniz Smile http://translate.googleusercontent.com/t...4WtQN0J6aQ
Çevrili sayfalarin videosu açilmaz,videonun linki..
http://tieba.baidu.com/%CB%CE%D2%BB%B9%F...61233355a/
Birde böyle deneyin..
Song II Gook Ve Papatya

Song Il Gook'un Subatta yeni dizisinin basin toplantisi varmis...
Mayista da spor maratona katilacakmis..
Bayan Hkmom'da hem maratona hemde basin toplantisina gidecekmis..
Banada beraber gidelim diyor..Benide davet ediyor ama su aralar çok zor:S
Benim Kore'ye gitmem ancak bir seneyi bulur..Smile
Song II Gook Ve Papatya

[Resim: 0911231.jpg]
[Resim: 20091203010002.jpg]

Bizim Kazak kiz Song'a Kazaklar seni çok seviyorlar demis,Song'da ama ben evliyim demis..BiggrinBiggrin Bnece kiz Song'a seni seviyorum dediki Song'da o yüzden ben evliyim dedi..Biggrin Kazak kiz bana bir Kore'ce isim ver demis Song'da karimla konusalim sana bir isim bulalim ben sana mesaj çekerim demis..BiggrinBiggrin oooo mesajlar felan..Biggrin
Song II Gook Ve Papatya

sirinem bu ne böyle mesajlar felan asmis bu kiz kendini yahu Biggrin Song'da esine danismadan hiç bir sey yapmiyor ...BiggrinBiggrin
(09-12-2009, Saat: 16:37)mavisülün yazdı: sirinem bu ne böyle mesajlar felan asmis bu kiz kendini yahu Biggrin Song'da esine danismadan hiç bir sey yapmiyor ...BiggrinBiggrin

Ya evet danisan danisana..Song'a bu Kazak kiz kesin asildiki,Song'da ona ben evliyim cevabini verdi..BiggrinSarhos
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi