yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
Bu resimler yeni mi?

[Resim: 41235632950a1c13a81eo.jpg]

[Resim: 4124320706e3dfc924e3o.jpg]

[Resim: 62010415lw6.jpg]
Yok böyle bir karizma.Oynadigi her rol yakisan, her izleyeni kendine hayran birakan, yaptigi her isten alninin akiyla çikan ve kendini bu kadar sevdiren baska birisi var mi?? tabiki hayirSmile Song Il Gook esi benzeri olmayan biri.. Bu dizisinde de yine herkesi hayran birakicak kendine eminim. Ömrünün sonuna kadar basaridan basariya kosar insallahSmile seni seviyorum Song Il GookKalpBiggrin
Hyun Bin ♥ Secret Garden ♥ Aamir Khan ♥ Imran Khan
Lee Min Ho ♥ Song Il Gook ♥ Jumong ♥ Kim Nam Gil ♥
Kim Hyun Joong ♥ Boys Over Flowers ♥ Lee Yo Won ♥ You're Beautiful ♥
City Hunter ♥ Son Ye Jin ♥ Personal Taste ♥ Playfull Kiss ♥
Lee Da Hae ♥ My Girl ♥ Dong Yi

(02-12-2009, Saat: 19:27) écLipsé.. yazdı: Yok böyle bir karizma.Oynadigi her rol yakisan, her izleyeni kendine hayran birakan, yaptigi her isten alninin akiyla çikan ve kendini bu kadar sevdiren baska birisi var mi?? tabiki hayirSmile Song Il Gook esi benzeri olmayan biri.. Bu dizisinde de yine herkesi hayran birakicak kendine eminim. Ömrünün sonuna kadar basaridan basariya kosar insallahSmile seni seviyorum Song Il GookKalpBiggrin

sana katiliyorumBiggrin
Her zamanki gibi karizma yine Song yada biz o kadar çok seviyoruz ki bize öyle geliyor.Ama ben en çok basini siyah salla kapattigi resmi begendim.Orda karizma olmanin yanisira
gizemlide çikmis.Tesekkürler papatya paylasim için
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(02-12-2009, Saat: 19:05)eda-nur yazdı: Bu resimler yeni mi?

[Resim: 41235632950a1c13a81eo.jpg]

[Resim: 4124320706e3dfc924e3o.jpg]

[Resim: 62010415lw6.jpg]

Bu resimler eski resimleri SIG'un hatta fotoshop mus..Arkadasim bayan Hkmom'a sormus...Smile
Song II Gook Ve Papatya

Song Il Gook'un yeni ayakkabi ve çanta reklamindan resimler ekliyorum..Onay
Bu arada Kazakistan'li bir bayan hayrani Song'a Jumong dizinin ve Song'un orada da çok sevildigini söylemis.Song çok sasirmis ve mutlu olmus..Smile
Çok sansli bir kiz...Sarhos

[Resim: 0911231.jpg]
[Resim: 20091203010002.jpg]

[Resim: 0016551.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

[Resim: 2009springmisope2.jpg]
[Resim: 2009springmisope1.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

(03-12-2009, Saat: 15:44)papatya yazdı:

Bu resimler eski resimleri SIG'un hatta fotoshop mus..Arkadasim bayan Hkmom'a sormus...Smile

Ya öyle mi ama güzel olmus, yapanin ellerine saglik. Son resmin eski oldugunu biliyordum. Ama öncekilerin yeni dizisinden oldugunu sanmistim.
Yeni taze taze resimler senden Emine ablaAlkis harikalar çok tesekkürler. Yanindaki kiza da imrendim dogrusu.
(03-12-2009, Saat: 19:57)eda-nur yazdı:
(03-12-2009, Saat: 15:44)papatya yazdı:

Ya öyle mi ama güzel olmus, yapanin ellerine saglik. Son resmin eski oldugunu biliyordum. Ama öncekilerin yeni dizisinden oldugunu sanmistim.
Yeni taze taze resimler senden Emine ablaAlkis harikalar çok tesekkürler. Yanindaki kiza da imrendim dogrusu.

Ya evet imrenilecek kadar var...Sarhos
Song II Gook Ve Papatya

Bu arada size yeni güzel bir haberim daha var..
Song Il Gook'un 2010'da yeni bir dizisi daha olacak..
Yeni dizisi hakkinda bütün bilgilere sahibim Gentle izin verdigi an yeni diger dizisinide sitemizde tanitacagim.. Onay
Küçük bir bilgi vereyim bu yeni dizide Song bir asker kahramaniOnay
Song II Gook Ve Papatya

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi