yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
(08-10-2009, Saat: 18:27)çang pogo yazdı: Inanamiyorum Song Il Guook evlenmis çok üzüldüm. Esi hiç güzel degil ben ondan daha güzelim. O Türkiye'ye gelseydi Türk kizlarinin güzelligini görseydi eminim ki evlenmezdi.Yaa off niye evlendiki bu bize yapilir mi hiç.

Hayir bence en güzel Türk kizini da görse yine de evlenmezdi. Ilk önce geleneklerine bagli çok milliyetçi bir insan ikincisi ise onda o anne varken pek mümkün degil.

Bu forumda esinin nasil bir insan olmasi gerektigini anlattigi bir röportaji var. Evleme dedikodularinin çiktigi bir dönemde bu reportaji vermisti. Okursaniz anlarsiniz.
Bayan Hkmom'un hazirladigi..Hareketli SIG fotolari..Onay
[Resim: 30m3exv.gif]
Song II Gook Ve Papatya

Sevgili Emine ablacim bayan hkmom' a benim için de tesekkür et. Çünkü onun albümünden baya bi resim yürüttüm ve Desert Spring bölümüne ekledim. Çok güzel resimler toparlamis. O yüzden dayanamayip resimlerini aldim.

Videolari da çok güzel onlari indirmenin yolunu da buldum. Yani bayan hkmom' dan çok faydalandim. O yüzden kendisine çok tesekkür ederimOpucuk
Buda benden olsun..Daha önce eklenmeyen fotolar bunlar..Onay
[Resim: glitterfyflpbk910450285a.gif]
Song II Gook Ve Papatya

Ben her halini begeniyorum. Özellikle eflatun ve tonlarini kendisine çok yakistiriyorum. Gözlüklü resimlerindede çok karizma çikmis.
napalim Allah sahibine bagislasin. Nasil olsa bize yar olmayacak.Aglaelsalla
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC

[Resim: attachment.php?aid=2217]
(15-10-2009, Saat: 17:11)yeselek yazdı: Ben her halini begeniyorum. Özellikle eflatun ve tonlarini kendisine çok yakistiriyorum. Gözlüklü resimlerindede çok karizma çikmis.
napalim Allah sahibine bagislasin. Nasil olsa bize yar olmayacak.Aglaelsalla

Allah sahibine çoktan bagisladi ve de geri alacak gibi de degilSmile
İmzanız 400*103 boyutunu aştığı için silinmiştir.
[Resim: utyuyol.gif]
Song Il Gook hayranlarina benden küçük bir armagan Smile Onay
Ellerine saglik hulusi güzel bir fikir. Ben çok begendim çalismani çok tesekkürler.
Harikasiniz ne diyeyim valla bende onu her haliyle seviyorum ama Denizler Imparatorundaki hali ona çok yakisiyor ya çok karizmatikOpucuk
**DİKKAT *(¯`°.•°•SS501 Fan Club•°•.°´¯)*ÜYESİDİR!!**
Bende bilmiyorum uamrimSmile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi