yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
[Resim: 2009100719443611111.jpg]
Elini çamura bastiriyor ve el izi çikiyor ...Onay
[Resim: 100716.jpg]
[Resim: 100717.jpg]

[Resim: 100718.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

[Resim: 100715.jpg]

[Resim: 100714.jpg]
[Resim: 100713.jpg]
Saçini yine düzlestirmis..
[Resim: 100711.jpg]
[Resim: 100710.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Emine Abla resimler süper tesekkürler Smile
Hakikaten ya tarihe dikkat ettim de bize göre yarinin tarihi degil mi? Yani su an Kore de 8 Ekim olmus ve hemen resimler eline ulasmis öyle mi Êmine abla.

Oley artik Song il Gook' la ilgili herseyi, bütün haberleri aninda haber alacagiz. O zaman söyle Emine abla yeni bir dizi çekmiyor mu ya da film. Onu yeni bir karakterde izlemeyi çok istiyorum. Acaba nasil birsey olucak?
(07-10-2009, Saat: 21:48)eda-nur yazdı: Hakikaten ya tarihe dikkat ettim de bize göre yarinin tarihi degil mi? Yani su an Kore de 8 Ekim olmus ve hemen resimler eline ulasmis öyle mi Êmine abla.

Oley artik Song il Gook' la ilgili herseyi, bütün haberleri aninda haber alacagiz. O zaman söyle Emine abla yeni bir dizi çekmiyor mu ya da film. Onu yeni bir karakterde izlemeyi çok istiyorum. Acaba nasil birsey olucak?

Evet Eda resimler hemen elimize geçti..Onay
Suanda bir dizi veya film projesi yokmus..Bu bilgileri SIG'un menajeri bayan hkmom'a söylemis..Tabi bayan Hkmom'da bize mail atiyor SIG'la ilgili bilgileri..SagolsunOnay
Song II Gook Ve Papatya

(07-10-2009, Saat: 21:52)papatya yazdı:
(07-10-2009, Saat: 21:48)eda-nur yazdı: Hakikaten ya tarihe dikkat ettim de bize göre yarinin tarihi degil mi? Yani su an Kore de 8 Ekim olmus ve hemen resimler eline ulasmis öyle mi Êmine abla.

Evet Eda resimler hemen elimize geçti..Onay
Suanda bir dizi veya film projesi yokmus..Bu bilgileri SIG'un menajeri bayan hkmom'a söylemis..Tabi bayan Hkmom'da bize mail atiyor SIG'la ilgili bilgileri..SagolsunOnay

Ay üzüldüm. Ne kadar daha bekleyecegiz acaba. Yani yeni bir proje istiyorum. Bayan hkmom' a da ayrica tesekkürlerimizi ilet. Çok sagolsun.
Emine abla biraz önce Song' un sahibi oldugu fan sitesine bir gözattim da birsey dikkatimi çekti. Yeni üye papatya diye yaziyor. Yoksa o sen misinAlkis

Abla hayirli olsun çok sevindim. Sonunda üye oldun demek ki.Opucuk En içten dileklerimle kutlarim.

Bu arada baidudaki (çin sitesi) yorumlari okuyorum da düsüncelerimiz hep ayni. Song' un bütün hayranlari birbirine benziyor. Insallah Song Emmy ödülünü de alir.

Emmy ödülleri 21 Kasimda Newyork' da verilecekmis. Yakisir Song Il Gook' a. Savulun Amerika Song Il Gook geliyor. Amerika da adam görsün degil mi?
(07-10-2009, Saat: 23:12)eda-nur yazdı: Emine abla biraz önce Song' un sahibi oldugu fan sitesine bir gözattim da birsey dikkatimi çekti. Yeni üye papatya diye yaziyor. Yoksa o sen misinAlkis

Abla hayirli olsun çok sevindim. Sonunda üye oldun demek ki.Opucuk En içten dileklerimle kutlarim.

Bu arada baidudaki (çin sitesi) yorumlari okuyorum da düsüncelerimiz hep ayni. Song' un bütün hayranlari birbirine benziyor. Insallah Song Emmy ödülünü de alir.

Emmy ödülleri 21 Kasimda Newyork' da verilecekmis. Yakisir Song Il Gook' a. Savulun Amerika Song Il Gook geliyor. Amerika da adam görsün degil mi?

Eda_nur
http://song19.bbs.topzj.com/
Bayan hkmom'un sitesi bu site Gentle'ya baglii resmi çin sitesi .Bayan hkmom beni bu siteye üye yapti..Evet o papatya benim..Onay
Biliyorsunuzdur bizde kendini bizim Korea-Fans'a üye yaptik..Onay
Song II Gook Ve Papatya

(08-10-2009, Saat: 15:39)papatya yazdı:
(07-10-2009, Saat: 23:12)eda-nur yazdı: Emine abla biraz önce Song' un sahibi oldugu fan sitesine bir gözattim da birsey dikkatimi çekti. Yeni üye papatya diye yaziyor. Yoksa o sen misinAlkis

Eda_nur
http://song19.bbs.topzj.com/
Bayan hkmom'un sitesi bu site Gentle'ya baglii resmi çin sitesi .Bayan hkmom beni bu siteye üye yapti..Evet o papatya benim..Onay
Biliyorsunuzdur bizde kendini bizim Korea-Fans'a üye yaptik..Onay

Smile Sirinem yaptiklarin takdire sayan her sey için çok tesekkürler iyi ki varsin OpucukOpucukSarhos:muzikgurubu:Alkis
(07-10-2009, Saat: 21:06)papatya yazdı: [Resim: 100715.jpg]

[Resim: 100714.jpg]
[Resim: 100713.jpg]
Saçini yine düzlestirmis..
[Resim: 100711.jpg]
[Resim: 100710.jpg]

Yeni gördüm resimleri Gozlukgulmek Afet bu resimler sirinem yok böyle bir Dünya güzeli tesekkürler sirinem ...OpucukOpucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi