Konuyu Oyla:
Song Il Gook / 송일국
|
29-08-2007, Saat: 13:51
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:30, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Burda harika çikmis.
![]()
29-08-2007, Saat: 14:02
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:37, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Ellerinize saglik arkadaslar süpersiniz!!! Çook tesekkürler!
Ben de simdi size SONG'umu düsünerek yazdigim bir yazimi sizinle paylasmak istiyorum... Onu gerçekten o kadar çok seviyorum ki. Bu gerçekten hissedilerek yazilan bir yazidir. "Onu özlüyorum... Deniz melteminin tatli tatli estigi o özlem dolu gün batimi saatlerin birindeyim.Yorgunlugumun son buldugu o sonsuz mavilik ile günesin bir ufukta birlestigi bir yer. Rüzgarin, denizin, günesin beni tanidigi ama yollarin, daglarin tanimadigi bir yerdeyim. Uzak diyarlarda, kimsenin tanimadigi meskenlerde dolasiyorum. Yüregimde ben ve sen ile... Koskocaman çarsi, meydan; beni tanimayan insanlar akip gidiyor sagimdan, solumdan... Kafamin içinde ise bir dinginlik, bos bir çayir... Bilmedigim, anlamadigim ama bilip anlamak istedigim bir dil konusuyor insanlar. Sagda solda çubukumsu yazilar... Görmeden, duymadan, konusmadan yürümek... Yillarin yorgunlugunu, yükünü biraz olsun o yabanci diyar ve derya içerisinde unutmak. Unutmak mümkün olmasa da düsünmeyi ertelemek. Degisik bir kültürün kendine benzer yanlarini bulup eglenmek ya da hiç yoktan onlarin eglence anlayislarini anlamaya çalismak. Bazen Ingilizce konusmak bazen de Türkçe'yi doya doya konusmayi özlemek. Dogu'nun o essiz saf dünyasini kesfedip, Bati'nin kokusmus dünyasini saf disi birakmak. Mistik kokular arasinda o ilginç yerleri sakin yagmur altinda gezmek. Binalarin, gökdelenlerin sarip sarmaladigi o modern caddelerde sirilsiklam olup yürüyemeyecek hale gelene kadar kosmak. Yillarca çalisip çabalamanin ekmegini en tatli yerinden tadini çikara çikara yemek... Yillarca tanimak istedigin kisiyi bulup tanismak ve herseyi dibine kadar anlatip paylasmak. Sanmiyorum bu kadar zor olsun bunlar. Inanmak basarmanin yarisidir derler. Ben tüm kalbimle inaniyorum. Bir gün hayal ettigim bu seylere çalisarak ve Allah'in da izniyle kavusacagim ve hepsini tek tek yapacagim. Insaallah... Ne kadar zaman alir bunlari yasamak ya da yasayacak zaman ve duruma ulasmak bilinmez. Belki bu yaziyi yazacak kadar kisa belki okuyup, hayal edip, düsünmek kadar uzun. Sonsuz zamanimizin olmadigi bu iki kapili handa hayallerimizin hayirli islerle olmasi için Allah'a dua ederiz bir çogumuz. Ayrica da bu is sadece dua ile olmaz deyip çalisiriz da. Kimileri saçmaladigimizi düsünür, kimileri ise tam olarak anlayamasa da bu hayalleri sonuna kadar destekler. Ya yüreginden yada dilinden. Uzak gelir kimine ise, nasil olacak ki kim yapmis ki simdiye kadar bunca seyi diye kurar da durur. Olup olmayacagini ise sadece Allah bilir. Inandigim sürece, dua edip çalistigim sürece Allah'ta bunlari mutlaka görecektir. Bunlar sadece benim için degil, tüm insanlar, benim gibi hayalleri olan herkes için geçerli. Ya gemileri ve yürekleri yakip bunlar için çabalayacagiz yada sonsuzluk iklimine varana kadar öylece ilim adina bir sey yapmadan oturacagiz. Yani ilimin ibadetten sayildigini unutup ya da sadece bilip uygulamayacagiz. Bunca güzel seyi hayal edebiliyorsak bence bundan daha fazlasini da yapabiliriz. Mesela sunu isterim: Ertelenmisligin olmadigi, anlarin an oldugu, taninmamisligin verdigi huzurla kimsenin anlamadigi ama ikimizin anladigi bir dili konusmak... Evet bu gerçekten çok güzel olabilir. Sagimizdan solumuzdan insan seli akip giderken ve onlarin dilini anlamazken, sevdiginiz insanla (SONG'umla) sadece ikinizin anlayabilecegi bir dil ile konusmak. Hayallerimizin umutla yogruldugu, inanmak ile bütünlestigi yüregimizde ayni inanci arttirarak devam ettirmek ve çaliskanligimizla basari katabilmek umuduyla... Seni gerçekten seviyorum Song Il Gook!.. " Yazim bu... Insallah güzel bir seyler anlatabimisimdir. Arkadaslar SONG'u gerçekten çok seviyorum. Gerçekten...
dream life of my solidute...when you are next to me,I want... //song_gizem = seul_seul //
29-08-2007, Saat: 14:22
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:38, Düzenleyen: Koreli-kız.)
29-08-2007, Saat: 14:28
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:42, Düzenleyen: Koreli-kız.)
![]() ![]()
29-08-2007, Saat: 20:11
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:43, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Vayy be ne ask ama Song duy sesimizi gel artik Türkiye'ye.
29-08-2007, Saat: 22:42
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:45, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Ee bizim ki sözde degil özde ask!
![]() ![]()
30-08-2007, Saat: 0:00
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:47, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Alıntı:Vip-Jvc Bakisina bittim. ![]() ![]() ![]()
30-08-2007, Saat: 0:10
(Son Düzenleme: 15-08-2011, Saat: 22:51, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Sevgiye bakin...
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi