yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
Resimler müthis OnayOnay
Song Il Gook gerçekten çok cesur ve güçlü birisi.Evli mi?ben pek ilgilenmedigimden bilmiyorum.evliyse Allah esine bagislasin Degilse de Korea-Fans üyelerinden Song il Gook'a asik olanlara bagislasinSmile Biggrinbenim kuzenim de bu adamin aynisi ama kuzenim daha genç tabi.Ama bu adam yasini hiç göstermiyor
[Resim: cf2f03b4.gif]

(01-07-2009, Saat: 18:19)kjh-fueisa yazdı: song il gook gerçekten çok cesur ve güçlü birisi.Evli mi?ben pek ilgilenmedigimden bilmiyorum.evliyse Allah esine bagislasin Degilse de Korea-Fans üyelerinden Song il Gook'a asik olanlara bagislasinSmile Biggrinbenim kuzenim de bu adamin aynisi ama kuzenim daha genç tabi.Ama bu adam yasini hiç göstermiyor

Yanlis bilmiyorsam, kendisi Mart 2008 'de bir yargiçla evlenmis..
(11-07-2009, Saat: 21:10)YeomYang* yazdı:
(01-07-2009, Saat: 18:19)kjh-fueisa yazdı: song il gook gerçekten çok cesur ve güçlü birisi.Evli mi?ben pek ilgilenmedigimden bilmiyorum.evliyse Allah esine bagislasin Degilse de Korea-Fans üyelerinden Song il Gook'a asik olanlara bagislasinSmile Biggrinbenim kuzenim de bu adamin aynisi ama kuzenim daha genç tabi.Ama bu adam yasini hiç göstermiyor

Evet 15.Mart.2008'de Smile
Arkadaslar bir sey sorucam internette bir video var Ertan Aytekin diye biri bozuyorum yemini diye bir sarki söylüyor ona klip yapmislar bu görüntüler sSong'un hangi dizisinden lütfen yardimci olun sevdigi kiz evleniyor dügününe gidiyor kiz evlenemiyor pesinden kosuyor ve kör oldugunu anliyor lütfen yardim edin link bu izleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=c8f7jtVwAhI

Acil yardim..
(14-07-2009, Saat: 0:42)dvx yazdı: Arkadaslar bir sey sorucam internette bir video var Ertan Aytekin diye biri bozuyorum yemini diye bir sarki söylüyor ona klip yapmislar bu görüntüler sSong'un hangi dizisinden lütfen yardimci olun sevdigi kiz evleniyor dügününe gidiyor kiz evlenemiyor pesinden kosuyor ve kör oldugunu anliyor lütfen yardim edin link bu izleyin..

http://www.youtube.com/watch?v=c8f7jtVwAhI

Acil yardim..
Bildigim kadariyla o kilp, Song Il Gook'un oynadigi bir müzik video, dizisi degil Smile
(11-07-2009, Saat: 21:10)YeomYang* yazdı:
(01-07-2009, Saat: 18:19)kjh-fueisa yazdı: Song Il Gook gerçekten çok cesur ve güçlü birisi.Evli mi?ben pek ilgilenmedigimden bilmiyorum.evliyse Allah esine bagislasin Degilse de Korea-Fans üyelerinden Song il Gook'a asik olanlara bagislasinSmile Biggrinbenim kuzenim de bu adamin aynisi ama kuzenim daha genç tabi.Ama bu adam yasini hiç göstermiyor

Evet evli oldugu dogru ama esinin yargiç degilde bir aktris oldugunu okudum bi yerde
Esi her kimse çok sansli biri song gibi bi esim olsun 10 000 borcum olsunBiggrin Biggrin gerçi kadinlar için söylenen bi deyim ama içimden geçenler Allah esine bagislasin songu Aglaelsalla

(26-07-2009, Saat: 3:03)MaTeM yazdı: Esi her kimse çok sansli biri song gibi bi esim olsun 10 000 borcum olsunBiggrin Biggrin gerçi kadinlar için söylenen bi deyim ama içimden geçenler Allah esine bagislasin songu Aglaelsalla

Insallah bir yastikta kavgasiz dövüssüz geçinip giderlerSmile
Gerçi Il Gook çok kibar ve uysal biri giciklik yapmaz ama esini bilemem
Arkadaslar "efsane prens" kazakistan tv de yayinlaniyor
27 Temmuz 53.bölüm frekans 11028 H Dogu 2963 Türksat 3A uydusu

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi