yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Ye Jin Fan Club / Son Ye Jin Sevenler Kulübü
[Resim: theartofseduction2005mpg.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mpl.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mpb.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mpo.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mph.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mpd.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mpn.jpg]
[Resim: theartofseduction2005mp.jpg]
Resimler çok güzel ellerine saglik Smile Song Il Gook ile oynadigi bir yapimda varmis demek merak ettim simdi Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
(26-08-2009, Saat: 15:14)jang-geum yazdı: Resimler çok güzel ellerine saglik Smile Song Il Gook ile oynadigi bir yapimda varmis demek merak ettim simdi Smile

Tavsiye ederim canim. Çok güzel eglenceli bir film. Son ye-jin'in ve Song il Gook'un mimikleri çok komik. Ayrica ikiside çok seker bu filmde.
(26-08-2009, Saat: 15:56)wiseacre_daisy yazdı:
(26-08-2009, Saat: 15:14)jang-geum yazdı: Resimler çok güzel ellerine saglik Smile Song Il Gook ile oynadigi bir yapimda varmis demek merak ettim simdi Smile

Tavsiye ederim canim. Çok güzel eglenceli bir film. Son ye-jin'in ve Song il Gook'un mimikleri çok komik. Ayrica ikiside çok seker bu filmde.

Bu film, Bastan Çikarma Sanati degil mi? görmüstüm filmi ama izlemek nasip olmadi bir türlü. Ama sen tavsiye ediyorsan izlenmesi gereken bir film olduguna süphe yokSmile
Bu arada hiç katilmaz olur muyum aranizaBiggrin Beni de ekleyebilirsiniz arkadaslar.

(31-08-2009, Saat: 15:53)salazar_wayne yazdı:
(26-08-2009, Saat: 15:56)wiseacre_daisy yazdı:

Bu film, Bastan Çikarma Sanati degil mi? görmüstüm filmi ama izlemek nasip olmadi bir türlü. Ama sen tavsiye ediyorsan izlenmesi gereken bir film olduguna süphe yokSmile
Bu arada hiç katilmaz olur muyum aranizaBiggrin Beni de ekleyebilirsiniz arkadaslar.

Evet kesinlikle izlemelisin, çok eglenceli bir film. Song il gook ile Son ye jin'in mimikleri harika. Ben en çok o ikisinin yüz ifadelerine güldüm :img-hysterical: Bu arada hosgeldin Smile
Hosbulduk,tesekkür ederim. Restless filmini izlemeyi düsünüyorum bu aralar ama bu filmi de listeye ekledim.Smile

(31-08-2009, Saat: 17:43)salazar_wayne yazdı: Hosbulduk,tesekkür ederim. Restless filmini izlemeyi düsünüyorum bu aralar ama bu filmi de listeye ekledim.Smile

The restless'da mutlaka izlenmesi gereken bir film.
Ondan sonra da Tavlama sanati'ni izle. Eger izlemediysen "the classic"i de izle. Tavsiyelerimin arasinda vardi ama izlemismiydin unuttum. (malum yaslilik Biggrin ) Son ye-jin çok tatli orada.
ben de hosgeleyim bariBiggrin Gianna ya ayip olmasin diye üye olmamistim ama burasi da çok canliymisBiggrin burda JWS muhabbeti etmek yok amaDurtukBiggrin
(31-08-2009, Saat: 17:47)ceyankbyz yazdı: ben de hosgeleyim bariBiggrin Gianna ya ayip olmasin diye üye olmamistim ama burasi da çok canliymisBiggrin burda JWS muhabbeti etmek yok amaDurtukBiggrin

Benim oldugum yerde bu biraz zor sanki Beyzacim :img-hysterical:
Hosgeldin o zaman seni de aramizda görmek çok güzel Smile
(31-08-2009, Saat: 17:45)wiseacre_daisy yazdı: The restless'da mutlaka izlenmesi gereken bir film.
Ondan sonra da Tavlama sanati'ni izle. Eger izlemediysen "the classic"i de izle. Tavsiyelerimin arasinda vardi ama izlemismiydin unuttum. (malum yaslilik Biggrin ) Son ye-jin çok tatli orada.
The Classic filminde de mi Son Ye Jin oynuyordu? öncelikli tercihlerimin arasindaydi(siddetle tavsiye ettigini hatirliyorumSmile) Ama onu da izlemedim daha. Aksilik olmazsa izlemeyi düsünüyorum iki filmi de kisa zamanda.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi