yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sobaeksan National Park / 소백산 국립 공원
Sobaeksan National Park / 소백산 국립 공원

Kurulus: 1987
Alan: 322.38 km
Vahsi yasam: Myna kusu, Papagan ve altin kaplumbaga
Aktiviteler: Yürüyüs, kamp yapma,Dagcilik, Paragliding, Motorized hang-gliding, Rafting, Bot sporlari ve Clay Shooting
Bulundugu yer: Yeongju-si
Bölge: Sobaeksan National Park is sited around Sobaeksan stretchng Taebaek daglik bölgesinde bulunur.
En yakin kasaba: Punggi-eup
Dil: Korece, Ingilizce
En yakin hava limani: Yeongju
En yakin tren istasyonu: Cheongnyangni

Ulasim: Yeongju Kasabasindan, Sunheung Baejeomn otobüslerine binin (Choam Parking Lot Entrance). yaklasik 30 dakika sürer.

Kalacak yer: Huibang ve Samga camp alanlari mevcuttur. Punggi, Yeongju and Danyang'da baska kalacak yerler de mevcuttur.

English

Establishment: 1987
Area: 322.38 km
Wild life: Myna bird, parrot and golden turtle
Activities: Hiking, camping, Mountaineering, Paragliding, Motorized hang-gliding, rafting, boat and Clay Shooting Sports
Where to find: Yeongju-si
Region: Sobaeksan National Centered in relation to park is around Sobaeksan stretchng Taebaek is located in mountainous regions.
The nearby towns: Punggi-eup Language: Korean, English Nearest airport:
Yeongju the nearest train station: Cheongnyangni Transportation: Yeongju in town, Sunheung Baejeomn bus ride up (Choa Parking Lot Entrance) . approximately 30 minutes.
Accommodation: Huibang and Samga camp areas are available. Punggi, Yeongju and is also available Danyang'da another place to stay.

Çeviri bana aittir.
Bu fotograflarin bazilari 2003-2000 imzali. Harika manzara resimler. Suan orada bulunmayi çok isterdim. Paylasim için de tesekkürler.
[Resim: daejanggeumbc1ns5oz43qwpr5.gif]
..___Kendi varlığını bile gayesine adayabilen insan iradesine karşı hiçbir şey direnemez__..
Fan of goong; konu ve resimler çok güzelmis, çok da güzel tanitmissin. Smile Ellerine saglik Smile
Abracadabra da irwojyeora..
Eline saglik çok hos bir tanitim.Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Paylasim için tesekkürler. Smile

사랑해 지훈아
Bi Rain Fan Club
Manzara çok güzel. Emegine saglik. Smile Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi