yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sobacksansanchon
Sobacksansanchon

Eouigok-1-ri; yukarı Eongeosil, aşağı Eongeosil ve Songjeong denilen 3 doğal kasabadan oluşuyordu Aynı zamanda, Eouigok-2-ri’nin Handeumi, Saebat ve Guik-dong denilen üç doğal kasabası vardı. Eouigok ismi Korece Eongeosil isminin Çince karşılığıdır. Eongeosil ayrıca Ongsil ya da Eoeongsil olarak da adlandırılmıştır, bunlar Neunsil (uzamış yol) isminden türemiştir. Sobaek dağlarının uzun Biro tepesi köyün kutsal tepesidir ve köyün önünden geçen ırmağın suyu derin ve duru olduğundan yaz faaliyetlerine uygundur. Şu anda, köyde 23 aile 64 kişi yaşamaktadır. Köyün gurur verici yönleri; huzuru, güzel dağları ve su kaynakları ve ayrıca nezih halkıdır.

Detaylı Bilgi İçin:Tıklayınız.
Kaynak:http://www.invil.org/

ENGLISH

Eouigok-1-ri has three natural towns called Upper Eongeosil, Lower Eongeosil and Songjeong. Also, Eouigok-2-ri has three natural towns called Handeumi, Saebat and Guik-dong. The name Eouigok is Chinese version of Korean name Eongeosil. Eongeosil is also called Ongsil or Eoeongsil that originated from Neunsil meaning stretched valley. The tall Biro Summit of Sobaek Mountains is the sacred summit of the village and the stream flowing in front of the village is deep and pure to be great for summer recreations. Currently, there are 64 villagers in 23 households. The prides of our village are peacefulness, beautiful mountains and waters and upright nature of the villagers.

For Details:Click Here!
Source:http://www.invil.org/

[Resim: 2d7il4m.jpg]
Çeviri için Witch-Hag 'a teşekürler...
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Su anda, köyde 23 aile 64 kisi yasamaktaymis..Ne kadar sessiz ve güzel bir ortamdir..Orada bulunmayi isterdim..Tanitim için tesekkürler Esma.. Alkis
Küçük bir yer insanlarida az ama küçük oldugu için birbirilye kaynasmislardir çok iyi bir ortam vardir orda ne güzel Smile Tanitim için tesekkürler
Küçük sessiz sakin güzel bir ortam olmali orasi tesekkür ederiz tanitim için Smile

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi