yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Yi Jung - Kim Bum
Çok tatlı ve sevimli ya, dizide de çok seviyordum Kim Bum'u. Smile
(02-03-2009, Saat: 20:01)mikan yazdı:
(28-02-2009, Saat: 17:22)neslihanoe yazdı: Geçen bir programda dinledim 'Benim ilk sevgilim beni çok sert durduğum için terk etti2 diyordu (hiç gülmüyorsun demiş). Ondan sonra bu da aynanın karşısına geçip gülmeyi öğrenmiş canım benim ya. Smile

Opucuk

Ay gerçekten öyle miymiş. Ben de tam tersini düşünüyorum çok tatlı yüzü..hele gülüsü.. Opucuk

Bence de. Smile Kore ile ilgilenmeye başlamamın nedenidir kendisi.
Kim Bum'un sevimli bir tipi var. (^_^)
Kim Bum'u seviyorm. Korelilerden ilk onu tanıdım. Bütün dizilerini izledim. Çok güzel benim oppam. Kimseyle payşamam Kim Bum'umu benim o. Biggrin
๑ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ єℓι ѕαяαηgнαєуσ ๑ஐ๑((-_-))ஐ๑
Kim Bum çok tatlı. Keşke bir gün onunla tanışabilsem.
Gülümsemesi beni bitiriyor. Biggrin
♥jυɴɢ yoɴɢ нwα|мιɴ нyυĸ|joɴɢ нyυɴ|jυɴɢ ѕнιɴ♥
Off! Kim Bum tam bir kalp ağrısı. Abaza Gülümsemesi dünyalara bedel zaten.Opucuk
Paylaşımlar için teşekkürler.
Bir insan bu kadar mi mütevazi , sempatik , hele hele karizma olur ya. Kalp Heart
Her fotograflarinda sanki hep farkli bir insan var.
Birisinde yalniz birisinde çocuksu... eee bunu yapmakta yetenek meselesi bu yetekte oppam da var Onay sükürler olsun Allahrazi
'' Hataları yapmak bir kez iyidir ama ikinci kez olmaz.Yaşamım başarısızlıklarla geçebilir ve hata yapabilirsin.Ama ben tekrar aynı hatayı yapmak ve aynı yenilgiyle karşılaşmak istemem.Kişi mükemmel değildir ama mükemmelliğe yakın olmayı denemelidir.'' 김상범 ♥[
김태평
♥♥♥
♥♥

Bir insanın nasıl bu kadar tatlı bir yüzü olur anlayamıyorum. Smile Kalp
[Resim: 18xone22.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi