yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.56/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Ji Sub Fan Club 2 / So Ji Sub Sevenler Kulübü 2
22 Nisan'da Danimarkali yüksek kaliteki gözlük markasi BELLINGER Güney Kore’de tanitilacakmis. Buna So Ji Sub'in da katilmasi bekleniyormus ama yogun programi yüzünden katilamamis. Onun disinda Rain, 2PM, Yoon Eun Hye, Han Chae-young ile birlikte daha pek çok kisinin katilacagi söylenmis.

[Resim: jsiyiu.jpg]
[Resim: acapsm.jpg]

Baidudan Çinli hayranlar RN1 çekimlerine gitmisler, çekim yaparken onlari görmüsler, bu sansli fanlar oppamizi çekimlerde görmekle kalmamislar ona hediyeler de vermisler. Sarap, bir tane Mont Blanc kalemi, meyveler, kolye, sapka, yüzükler ve daha baska birçok sey.

Sanirim 4 gün Kore’de kalmislar, Nisan’in 20’sinde Kore’ye gitmisler, 20 Nisan günü yaninda götürdükleri hediyeleri Ji Sub’a vermeye gidecegiz diye yazmislar. Bununla ilgili diger resimleri Gizem eklemisti, su birçok kizin oldugu toplu çekilen resimler.

Road Number One kamera arkasi resimlerinden

[Resim: 2aihn3o.jpg]
[Resim: 9prz4j.jpg]
[Resim: 10ojhwm.jpg]
[Resim: o9lu2c.png]
[Resim: 21d33tj.jpg]

Dizinin çekim alanlari

[Resim: e05un7.jpg]
[Resim: ehen1x.jpg]
[Resim: 2j61r9w.jpg]

So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
Bu resim 23 Nisan tarihinde çekilmis

[Resim: 2ild4jk.jpg]

Bu resim de 20 Nisan tarihinde eklenmis, Ji Sub üniforma içinde.

[Resim: 2ch4sh.jpg]

Nuray haberler ve resimler için çok tesekkürler. Smile Bazi fanlar çok sansli. Aglaelsalla
Bu arada hala Road Number One'in çekimleri tamamlanmamis.Devam ediyor. :atkilinc:
'Love is Transparent'
Woowww burasi resimler ve bir sürü haberle dolmus Smile
Harikasiniz arkadaslar sayenizde bir sürü sey ögreniyoruz So Ji'ye uzak olsakta...
[Resim: ke6qmcw.gif]

Evet çok sanslilar Sad Biz de gitsek keske ama biliyorum birgün bunu basaracagiz. Biggrin Resimler için sagol Nur Biggrin
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Bencede çok sanslilar ama belli olmaz belki bir gün bizde o sanslilar arasinda oluruz arkadaslar...
En azindan birimiz bile gitse süper olurSmile
Buarada imzamdaki fotograf nasil? Sayenizde sonunda ayarlayabildim Smile

(13-05-2010, Saat: 16:38)chaekyung-chae yazdı: Nuray haberler ve resimler için çok tesekkürler. Smile Bazi fanlar çok sansli. Aglaelsalla
Bu arada hala Road Number One'in çekimleri tamamlanmamis.Devam ediyor. :atkilinc:

Gizemcigim ben de bunu merak ediyordum, bir ara niyeyse ben çekimlerin bittigini düsünüyordum, herhalde dügüne falan katilinca ve yeni resimler gelmeyince bitti sandim :d. Ama ekledigin resimlere bakilirsa hala devam ediyor sanki.

Evet, o fanlar baya sansli Biggrin. Oppama ne hediye edeceklerini iyi biliyorlar Biggrin. Oppamin hosuna gitmistir, mutlu olmustur canimin içi Biggrin Çok uzak duruyor ama birgün bize de nasip olsa hiç fena olmaz Abaza

jajem resmin güzel canim Onay

(14-05-2010, Saat: 10:35)desertrose yazdı:
(13-05-2010, Saat: 16:38)chaekyung-chae yazdı: Nuray haberler ve resimler için çok tesekkürler. Bazi fanlar çok sansli. Aglaelsalla

Gizemcigim ben de bunu merak ediyordum, bir ara niyeyse ben çekimlerin bittigini düsünüyordum, herhalde dügüne falan katilinca ve yeni resimler gelmeyince bitti sandim :d. Ama ekledigin resimlere bakilirsa hala devam ediyor sanki.

Evet, o fanlar baya sansli Biggrin. Oppama ne hediye edeceklerini iyi biliyorlar Biggrin. Oppamin hosuna gitmistir, mutlu olmustur canimin içi Biggrin Çok uzak duruyor ama birgün bize de nasip olsa hiç fena olmaz Abaza

jajem resmin güzel canim Onay

Tesekkür ederim Smile Onay

(13-05-2010, Saat: 15:37)desertrose yazdı: Vee, iste buna koptum :img-hysterical:, bu fanlar çok fena Biggrin

[Resim: lwuv9.jpg]

Yalniz buna kimse gülmedi Biggrin, görmedinizmi yoksa Biggrin

Cain & Abel dizi çekimi Tayvan kanalinda gösterilmis. Videonun paylasilma tarihi 8 Mayis. Önce Misa'dan bahsediyorlar, sonra C&A'e geçiyorlar.

So Ji Sub CAIN&ABEL_making (Taiwan)

http://www.youtube.com/watch?v=9hKibttAJOo

Gördüm Nuray. Smile Gerçekten çok hos olmus. Oyuncak bebek gibi. Biggrin

Ögrendigime göre dizi çekimleri daha bitmedi devam ediyor. :atkilinc:
Dizi çekimler bitmeden ugrasak keske. Aglaelsalla
Video için tesekkürler Nuray.
'Love is Transparent'

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi