yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.56/5 - 9 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Ji Sub Fan Club 2 / So Ji Sub Sevenler Kulübü 2
(07-05-2010, Saat: 22:25)elif35.5 yazdı: [Resim: e722962b4c1433c8e6cd401.jpg]

Aman Yarabbi! Onlar nasil güzel,uzun parmaklar öyle.Kalp Çok zarif elleri ya.Biggrin
Ama serçe parmagi biraksan uzayip gidecek gibi,orta parmagi hiç görmemeli,serçe parmak bu denli uzunken:d
Bu resimler var mi bilmiyorum; ama varsa Elif'im siler Opucuk
[Resim: 2nggzzt.jpg]

[Resim: dsc00660iw.jpg]
[Resim: 30a51cy.jpg]

[Resim: 5x4kle.jpg]

[Resim: 2ibngvd.jpg]

[Resim: 2ckawg.jpg]

Adamin her yerinden karizma fiskiriyor ya Abaza
(08-05-2010, Saat: 13:23)ceyankbyz yazdı:
(07-05-2010, Saat: 22:25)elif35.5 yazdı: [Resim: e722962b4c1433c8e6cd401.jpg]

Aman Yarabbi! Onlar nasil güzel,uzun parmaklar öyle.Kalp Çok zarif elleri ya.Biggrin
Ama serçe parmagi biraksan uzayip gidecek gibi,orta parmagi hiç görmemeli,serçe parmak bu denli uzunken:d

Beyza Dodgy ne bu bir göz koyma olayi mi? Ofkeli
Asil göz koyan sensin Emralcim Biggrin Resimlerinde harika ellerine saglik Dodgy
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
Nuray röportaj için çok tesekkürler. Opucuk
51k resimleri için de tesekkürler.

Vonin Sports

[Resim: 2lw7nz6.jpg]
'Love is Transparent'
(08-05-2010, Saat: 15:24)mihenktasi yazdı:
(08-05-2010, Saat: 13:23)ceyankbyz yazdı:
(07-05-2010, Saat: 22:25)elif35.5 yazdı: http://img695.imageshack.us/img695/2424/...6cd401.jpg

Beyza Dodgy ne bu bir göz koyma olayi mi? Ofkeli
Benim ona göz koyusum yeni degil canim benim:abazA: üye listesine bakarsan senden çok önce adim.:img-hysterical:
Ama bence yanlis bu liste ben çok geç üye olmustum çünkü:d yani demek istedigim nihayetinde ben de bir faniyim.Gozlukgulmek
(09-05-2010, Saat: 1:17)ceyankbyz yazdı:
(08-05-2010, Saat: 15:24)mihenktasi yazdı: Beyza Dodgy ne bu bir göz koyma olayi mi? Ofkeli
Benim ona göz koyusum yeni degil canim benim:abazA: üye listesine bakarsan senden çok önce adim.:img-hysterical:
Ama bence yanlis bu liste ben çok geç üye olmustum çünkü:d yani demek istedigim nihayetinde ben de bir faniyim.Gozlukgulmek

Arkadasin için bagrina tas basabilirsin demi Beyza'm Abaza
Röportaj için çok tesekkürler canim So Ji Subumuzun kelimeleri bizim için çok degerli ve onun söylediklerini çevirecek harika insanlarin olmasida çok güzel Opucuk zavalli oppam bacaklarini hissetmeyecek kadar sogukmuydu acaba oralar o kadar üsümüs Filmimi beklediginizi umuyorum demis beklemez miyiz hiç hemde dört gözle bekliyoruz Yesimin dedigi gibi Cain Abel den sonra çok özlemisim yorum yaparak filmini izlemeyi umarim eglenceli geçer bu dönemde o günler gibi

Jajem gerçekten üye yapabilmek için epey kasiyorlar ama gördügüm kadariylada imkansiz degil Kimlik kartininin fotokobisine varana kadar istemeleri çok ilginç alti üstü bir üyelik ama sanirim korede isler bu sekilde yürüyor kendileride kaliteli bir hizmet için isi bu kadar siki tuttuklarini açiklamislar Bu biryandan da iyi bir haber Demekki So ji sub hayranlarini zamanla daha yakindan tanimak istiyor verilmeyecek bilgilerde degil cafedaum içinde hemen hemen benzerbilgiler istemislerdi ama o online olarak yapiliyordu bunda mail atmak gerekiyor tek fark bu aslinda. Yalniz So Ji sub olayi biraz daha zorlastirmis bir röportajinda söylemisti hayranlarim benim hakkimda bazi seyler söylüyorlar ama ben kim olduklarini bile bilmiyorum onlara cevap vermek istiyorum ama ulasamiyorum diye sanirim bu engeli ortadan kaldirmak ve hayranlarla arasinda köprü olusturmak istemis. Ne yapalim bu zor köprüyü geçmek bize düsüyor Aja aja …

Beyza O el ve ayak parmaklarini yüzlerce kisinin arasindan tanirim cidden çok uzun parmaklari ama bir o kadarda abest durmuyor çok sevimli degil mi ayss canim ya çok özlüyorum Opucuk
Abla katiliyorum bütün yazdiklarinda o köprüyü bizim geçmemiz lazim o bize elini uzatiyor bizede sadece tutmamiz kaliyor ve bizlerde dünden raziyiz elini(kocaman parmaklarini)tutmaya Biggrin Opucuk
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi