V8J aramiza hosgeldin . "Afazi, ßadqiirL_o5, BI Mong" ilginiz ve katkilariniz için elif35.5'e de resimler için tesekkürler .
Chaekyung-chae klip haberi, videolar ve resimler için tesekkürler canim, demek gerçekten klip videosuymus. Ne güzel ya oppamiz kliplerde de oynarmis, gerçi klibi çeken kisi çok fazla bu konuda profesyonel degil sanirim ki bu yüzden oppamin popülaritesini kullanmak istemisler
Road No afisi de çok güzelmis, Haziran Haziran diyorduk ama ben baslarinda yayina baslayacagini düsünüyordum, posterde 23 Haziran yazmislar.
Yesimcigim JiSub Adasi için tesekkürler, ilk sayfada vardi, okumak istiyordum ama daha okumamistim , çok güzel yazmis ama "keske okusaydim" mi yoksa "iyi ki okumamisim" mi desem bilemedim ama keske böyle seyler yazmasina sebep olacak durumlar yasamasaydi, belki o zaman daha rahat ve huzurlu olurdu Demek 28 yasindayken bunlari yazmis, onun üzülmesini istemiyorum, umarim simdi huzurlu ve mutludur diyecegim ama 51K ofisinde yemek masasinin basinda çektirdigi o garip bakisli resimleri gördükten sonra , of ya onun mutsuz ve yalniz oldugunu düsünmek istemiyorum, elimden gelse birini bulup evlendirecegim, simdi bu yazdiklarini okuyunca, kendi dedigime kendim inaniyormuyum acaba? Ama onun kendine layik ve onu hak edecek biri ile mutlu olmasini istiyorum artik ne yapayim , onu mutsuz görmek istemiyorum.
So Ji Sub ♥ I'm Sorry I Love You ♥ Cain & Abel ♥ RN1
SE7EN ♥ SS501 ♥ C.N.Blue ♥ Park Hyo Shin ♥ SuJu
(23-04-2010, Saat: 13:58)desertrose yazdı: V8J aramiza hosgeldin . "Afazi, ßadqiirL_o5, BI Mong" ilginiz ve katkilariniz için elif35.5'e de resimler için tesekkürler .
Chaekyung-chae klip haberi, videolar ve resimler için tesekkürler canim, demek gerçekten klip videosuymus. Ne güzel ya oppamiz kliplerde de oynarmis, gerçi klibi çeken kisi çok fazla bu konuda profesyonel degil sanirim ki bu yüzden oppamin popülaritesini kullanmak istemisler
Road No afisi de çok güzelmis, Haziran Haziran diyorduk ama ben baslarinda yayina baslayacagini düsünüyordum, posterde 23 Haziran yazmislar.
Yesimcigim JiSub Adasi için tesekkürler, ilk sayfada vardi, okumak istiyordum ama daha okumamistim , çok güzel yazmis ama "keske okusaydim" mi yoksa "iyi ki okumamisim" mi desem bilemedim ama keske böyle seyler yazmasina sebep olacak durumlar yasamasaydi, belki o zaman daha rahat ve huzurlu olurdu Demek 28 yasindayken bunlari yazmis, onun üzülmesini istemiyorum, umarim simdi huzurlu ve mutludur diyecegim ama 51K ofisinde yemek masasinin basinda çektirdigi o garip bakisli resimleri gördükten sonra , of ya onun mutsuz ve yalniz oldugunu düsünmek istemiyorum, elimden gelse birini bulup evlendirecegim, simdi bu yazdiklarini okuyunca, kendi dedigime kendim inaniyormuyum acaba? Ama onun kendine layik ve onu hak edecek biri ile mutlu olmasini istiyorum artik ne yapayim , onu mutsuz görmek istemiyorum.
Aynen bende birini bulup evlendirecegim belki hayat arkadasi onu çok mutlu eder ve bizde mutlu oluruz o üzülünce benim kalbim agiriyor resmen
-----------------
Klip harika oppamda yine üzgün
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(23-04-2010, Saat: 15:06)chaekyung-chae yazdı: Oyuncular:So Ji Sub & Park Han Byul
Burada çok tatli ya, çok yakisikli , orjinal boyutlarini da ekledigin için ve videolar için de tesekkürler canim,
ellerine saglik
Klibi izledim, ilginç bir hikaye, anladigim kadariyla videoda kiz oppamizdan ayrilmak için o adamla birlikte (oppami görünce yüzügünü çikariyor demek oppamla ikisinin yüzükleri) ve adamin koluna giriyor ama oppamla uzaklastiktan sonra kiz adami birakiyor, yani kiz numaradan öyle yapiyor . Ah ah, severken ayri düsmüsler yazik .
(23-04-2010, Saat: 19:10)yesimyildiz yazdı: Ya, Türkçe altyazili yapilamaz mi? Ben sözleri çok merak ediyorum ve klip farkli olmus, 4 dakikasida durak gibi bir yerde çekiliyor...
Daha çok yeni ve Ingilizce'sini bulabilirsek belki Ayrica sarkici taninmis olsaydi bulabilme olasiligi artardi ama belki Ji Sub oynadigi için merak eden ve ilgilenenler olabilir