Paylasim için tesekkürler.
|
So Ji Sub / 소지섭
|
|
Paylasim için tesekkürler.
*
So Ji Sub, Asya Film Ödüllerinde en iyi yeni oyuncu kategorisinde aday gösterilmis.. The 3rd Asian Film Award Best Newcomer Award nominees Matsuda Shota, "Boys Over Flowers: the Movie" (Japan) Sandrine Pinna, "Miao Miao" (HK/Taiwan) So Ji-sub, "Rough Cut" (S. Korea) Xu Jian, "CJ7" (Hong Kong) Jeeja Yanin, "Chocolate" (Thailand) Yu Shaoqun, "Forever Enthralled" (China)
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
Alıntı:Mesaj: #415RE: So Ji Sub 소지섭 Netten oylama yapilmiyor mu acep?.. Katkida bulunsaydik.
Çok sagolun resimler için, çok tatli.
30-01-2009, Saat: 1:31
(Son Düzenleme: 07-03-2010, Saat: 10:35, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
Aman Allahim çok yakisikli ya bayiliyorum So ji sub a bitanem benim...
>>>>>b£T''L<<<<<
Çok tatlisin ama ya canim benim .
03-02-2009, Saat: 15:00
(Son Düzenleme: 07-03-2010, Saat: 10:47, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
Çok ama çok tatli.
04-02-2009, Saat: 11:55
(Son Düzenleme: 07-03-2010, Saat: 10:48, Düzenleyen: wiseacre_daisy.)
.
. . So ji Sub'in 40 sn.lik Cowon reklam filmini indirmek için buraya tiklayin. boyutu: 5.15 MB / format: wma Cain and Abel tanitim indirmek için buraya tiklayin. 태초에 아담과 이브에게 두 아들 카인과 아벨이 있었다. In the beginning, there were two sons Cain and Abel to Adam and Eve. 신은 아벨을 사랑했고 카인은 그런 아벨을 질투했다. God loved Abel, Cain was jealous of Abel. 그리고 아벨이 사라졌다. Then Abel is disappeared. 네 아들 아벨은 어디 있느냐? Where is your brother Abel? 모릅니다. 제가 아우를 지키는 자입니까? I don't know. Am I the one who protect brother? 네가 무슨 짓을 하였느냐? What did you do? 제가... I... 제가 아우를 죽였나이다. I killed my brother. http://tv.sbs.co.kr/cain
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|