yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.6/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So Ji Sub / 소지섭
=)) 2 yil önce kore diye bi yer oldugunu bile bilmiyordum.... koreyi tanimam kuzenim sayesinde oldu... kuzenim bana I am sorry I love you adli diziyi anlatti resimleri falan gösterdi ... ilk so ji sup un resmini gorunce sempatik biri demis bosvermistim... sonra kuzenim diziyi anlatmaya devam edince merak ettim ve izlemek istedigimi dile getirdim. Kuzenimin pcsinde 16 bolumude vardi... ben aksam saat 11 gibi pc basina oturdum filmi izlemeye basladim... Diziden asiri etkilendim oyle biseyki benim aglama seslerime kuzenim bile uyandimisti... diziyi ara vermeden 1 gün içerisinde bitirdim ...ondan sonra sojisup arastirmaya basladim... koreyi arastirmaya basladim... Benim sadece bir tane korelim var oda so ji sup ... umarim bir gün tanisma firsati bulurum...
I'm sorry I love you izliyorum da simdi, daha ilk bölümde begendim ben bu adami..
(17-01-2011, Saat: 17:37)llicuin yazdı: =)) 2 yil önce kKore diye bir yer oldugunu bile bilmiyordum. Kore'yi tanimam kuzenim sayesinde oldu. Kuzenim bana I am Sorry I Love You adli diziyi anlatti resimleri falan gösterdi. Ilk So Ji Sub'un resmini görünce sempatik biri demis bosvermistim. Sonra kuzenim diziyi anlatmaya devam edince merak ettim ve izlemek istedigimi dile getirdim. Kuzenimin bilgisayarinda 16 bölümüde vardi. Ben aksam saat 11 gibi bilgisayar basina oturdum diziyi izlemeye basladim. Diziden asiri etkilendim öyle birsey ki benim aglama seslerime kuzenim bile uyanmimisti. Diziyi ara vermeden 1 gün içerisinde bitirdim. Ondan sonra So Ji Sub'u ve Kore'yi arastirmaya basladim. Benim sadece bir tane Korelim var oda So Ji Sub. Umarim bir gün tanisma firsati bulurum.

Hatirliyorum da o dizinin son bölümünde arkadaslarim saat tutmustu ve bir saat üç dakika boyunca durmadan aglamistim Biggrin
So Ji Sub adamim ya Gozlukgulmek
Ben de simdi izlemeye basladim o diziyi Biggrin Simdi de bir bakayim bu kimmis , neciymis dedim ve bu sayfada dolasmaya basladim Biggrin

Sempatik bir gülüsü ve etkileyici bir bakisi var Abaza
[Resim: 79844864.gif]
Loving you and waiting forever...
So Ji Sub la Tanisma Formu

1- So Ji Sub u kimin sayesinde ve nasil tanidin?

I'm sorry,I love You isimli dizi sayesinde tanidim.Ilk bölümden itibaren çok etkilendim ondan.

2- So Ji Sub un ilk izledigin yapimi hangisi?

I'm sorry I love you

3-Izledigin filmlerinde oyunculugundan etkilendigin ve aklinda kalan sahneleri hangileri?

I'm sorry I love you'nun bütün sahneleri.Ama en çok ablasina ve yegenine sahip çiktigi sahneler,içinden dile getirdigi annesine olan son sözleri,sevdigi kizla geçirdigi son günleri...Kizin ona sevdigini haykirmasi ve onunda son anda telefonda bunu söylemesi...

Cain and Abel'in henüz ilk bölümünü izledim.Abisiyle olan sarilma sahnesi içinde en etkilendigim sahne oldu.

4-So Ji Sub un gözüne en güzel göründügü resim yada sahne hangisi (hepsi deme birtane seç ) ?

I'm sorry I love you'da basinda çogu zaman tasidigi bir sapka vardi.O sapkayla çok daha sempatik görünüyor.

5-So Ji Sub un karakteri hakkindaki düsüncelerin.

Tanimiyorum.Dizideki karakteriyle de degerlendiremem,sonuçta rol yapiyor,kendi olmadigi birini canlandiriyor.Ama dogal halleri olan fotograflarini inceledigimde yumusak basli biri izlenimi uyandiriyor bende...

6-So Ji Sub, sevdigin Kore li oyuncular arasinda siralaman gerekse kaçinci sirada yer alirdi?

Song il Gook bende bir numaraydi.Kim Nam Gil'ide begenirdim.Bu aktörü taniyali bir hafta oldu.Koreli aktörler içinde bende 1 numaraya oturdu diyebilirim.Dogrusu Song il Gook'u geçecek bir aktörü taniyacagimi sanmiyordum Smile

So ji Sub'u tek geçiyorum Biggrin

7-So Ji Sub'a biraz kendini tanitir misin?

Kardes ülke Türkiye'den Kore'yi Koreli insanlari seven ve Kore ile ilgili herseyi merak eden dizilerini takip etmekten hoslanan biri diyebilirim kendim için.

İz Bırakan Diziler:You're beautiful-Love Rain-My Gril-My Fair Lady-To The Beautiful You-Winter Sonata-Can you hear my heart-Marry Stayed All Night-Playfull kiss-City Hunter-Boys Over Flowers-Jumong-I'm sorry I love you-Düşlerimin Prensi

Tek I'm Sorry I Love You dizisini izledigime inanamiyorum. Izledimde taniyamadim mi acaba. Isim hafizam çok zayif. Çogu zaman unutabiliyorum isimleri. Oyunculugunu begendigim Koreli aktörler var ama sadece Song Il Guk'un adi aklimda kalmis.(neden acaba Smile )
Tesekkürler.

Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN

Ah I am sorry, I love you'da cok begenmistim. Fakat o dizi beni çok etkiledi ve bir süre bir daha dizi izlemedim. Ama çok begeniyorum yine de. Smile
I'm sorry I love you dizisini izledim asik oldum süper süper süper baska diycek bisi yok Smile
Love01 
Dogum günün kutlu olsun So Ji Sub umarim bir gün dogum gününü yüz yüze kutlariz. Smile

*..So Ji Sub Fan Club..*

İmzanızın boyutları büyük olduğu için silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi