So Ji Sub la Tanisma Formu
1- So Ji Sub u kimin sayesinde ve nasil tanidin?
I'm sorry,I love You isimli dizi sayesinde tanidim.Ilk bölümden itibaren çok etkilendim ondan.
2- So Ji Sub un ilk izledigin yapimi hangisi?
I'm sorry I love you
3-Izledigin filmlerinde oyunculugundan etkilendigin ve aklinda kalan sahneleri hangileri?
I'm sorry I love you'nun bütün sahneleri.Ama en çok ablasina ve yegenine sahip çiktigi sahneler,içinden dile getirdigi annesine olan son sözleri,sevdigi kizla geçirdigi son günleri...Kizin ona sevdigini haykirmasi ve onunda son anda telefonda bunu söylemesi...
Cain and Abel'in henüz ilk bölümünü izledim.Abisiyle olan sarilma sahnesi içinde en etkilendigim sahne oldu.
4-So Ji Sub un gözüne en güzel göründügü resim yada sahne hangisi (hepsi deme birtane seç ) ?
I'm sorry I love you'da basinda çogu zaman tasidigi bir sapka vardi.O sapkayla çok daha sempatik görünüyor.
5-So Ji Sub un karakteri hakkindaki düsüncelerin.
Tanimiyorum.Dizideki karakteriyle de degerlendiremem,sonuçta rol yapiyor,kendi olmadigi birini canlandiriyor.Ama dogal halleri olan fotograflarini inceledigimde yumusak basli biri izlenimi uyandiriyor bende...
6-So Ji Sub, sevdigin Kore li oyuncular arasinda siralaman gerekse kaçinci sirada yer alirdi?
Song il Gook bende bir numaraydi.Kim Nam Gil'ide begenirdim.Bu aktörü taniyali bir hafta oldu.Koreli aktörler içinde bende 1 numaraya oturdu diyebilirim.Dogrusu Song il Gook'u geçecek bir aktörü taniyacagimi sanmiyordum
So ji Sub'u tek geçiyorum
7-So Ji Sub'a biraz kendini tanitir misin?
Kardes ülke Türkiye'den Kore'yi Koreli insanlari seven ve Kore ile ilgili herseyi merak eden dizilerini takip etmekten hoslanan biri diyebilirim kendim için.