yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNSD İle İlgili Gördügümüz Rüyalar
Ya süpersiniz yaa Biggrin
@Eren Vay be Jess ile baya samimi olmussunuz Biggrin Çok güzeldi kardesim.
@Burcu Koptum yaa, bebegin yüzün senin küçüklük yüzün falan harika Zuhaha

Bende görmüstüm ama hatirlamiyorum yaa Aglama
Genelde GoonG ile ilgili rüyalar görürümde Abaza
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Rüyamda Sunny'i gördüm ama ne oldugunu hatirlamiyorum.Durtuk
Abracadabra da irwojyeora..
(06-11-2010, Saat: 17:11)zahide_donghae yazdı: Yoona en yakin arkadasim Taeyon ablam ve SeoHyun kardesimdi.. Onay

Vay canina Alkis ne kadar güzel bir rüya bu böyle Biggrin
[Resim: banner6ef.png]
Ice Princes ♥ YUM X ~IceYum~
Girls Generation ♥ B.A.P ♥ DBSK ♥ T-Ara
♫ On Rainy Days ☂
Güzel rüyalar hepsi. Opucuk

Ben anlatiyorum.
Simdi SNSD kizlari Nurbanu diye teker teker sesleniyorlar.
Orda bitti iste çok kisaydi benim rüyam. :muzikgurubu: Ancak onlari bu kadar görebildim. Smile
Benim annem babam daha yeni vefaat etmis bende G.Kore'ye gitmeye karar veriyorum. Orda bir sene kaliyorum. Birgün yolda yürürken birisi bana saldiriyor. Sonra -SNSD daha ünlü olamadan önce- Jessica ablam beni kurtariyor benden 1 yas büyük o zaman 17 yasinda. Çok iyi arkadas oluyoruz. 1 sene sonra Türkiye'ye geri dönüyorum. SNSD o arada ünlü oluyor. Türkiye'ye konsere geliyorlar. Konsere Eren_SNSD yani erende geliyor onunla karsilasiyoruz.
Bir sekilde Jessica abla beni görüyor ve beni yanina çagariyor. Malesef HyoYoen ablam çok hasta..Sad Sad Onun yerine geçip geçemeyecegimi soruyor. Bende kabul ediyorum. Bundan sonra artik bir SNSD üyesi oluyorum ...
Nasil ama?Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
(12-11-2010, Saat: 16:44)Ice Princess yazdı:
(06-11-2010, Saat: 17:11)zahide_donghae yazdı: Yoona en yakin arkadasim Taeyon ablam ve SeoHyun kardesimdi.. Onay

Vay canina Alkis ne kadar güzel bir rüya bu böyle Biggrin

önceki yorumun için sagol..
(05-12-2010, Saat: 18:46)zahide_donghae yazdı: Benim annem babam daha yeni vefaat etmis bende G.Kore'ye gitmeye karar veriyorum. Orda bir sene kaliyorum. Birgün yolda yürürken birisi bana saldiriyor. Sonra -SNSD daha ünlü olamadan önce- Jessica ablam beni kurtariyor benden 1 yas büyük o zaman 17 yasinda. Çok iyi arkadas oluyoruz. 1 sene sonra Türkiye'ye geri dönüyorum. SNSD o arada ünlü oluyor. Türkiye'ye konsere geliyorlar. Konsere Eren_SNSD yani erende geliyor onunla karsilasiyoruz.
Bir sekilde Jessica abla beni görüyor ve beni yanina çagariyor. Malesef HyoYoen ablam çok hasta..Sad Sad Onun yerine geçip geçemeyecegimi soruyor. Bende kabul ediyorum. Bundan sonra artik bir SNSD üyesi oluyorum ...
Nasil ama?Onay

Çok güzel bir rüya görmüssün çok hosuma gitti hemde beni görmüssün ve daha sonra SNSD üyesi olmussun gerçekten çok hos bir rüya Smile.Umarim bende yakin zamanda bir SNSD rüyasi görürüm tekrar anlatirim. Smile
Umarim tesekkür ederim...
Ya gördüm ama hatirlamiyorum Sad
Kafayi yicem Aglama
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Çok düsün belki hatirlarsin!!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi