03-08-2010, Saat: 20:42
Istanbul'daki küçük Kore. 
Koreli ailenin gelmesi ne hos olmus.

Koreli ailenin gelmesi ne hos olmus.

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Smart Market, Istanbul Korea-Fans'a Yemek Verdi.
|
03-08-2010, Saat: 20:42
Istanbul'daki küçük Kore.
![]() Koreli ailenin gelmesi ne hos olmus. ![]() Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
04-08-2010, Saat: 0:15
Arkadaslar marketten aldigim ramenin fotolarini eliyorum.Çünkü bizim buralarda bulacaklarimizdan daha fakli..Içindeki sos paketi daha büyüktü ve çok daha aciydi..Ama cok begendim çok güzeldi...Keske bir tane daha alsaydim dedim.
![]() ![]() ![]() Bu çığlık çığlığa dalgalar ve hüzünlü güzel martılar rüzgara çarpıp çarpıp gelip doluyorlar kalbime! http://efsaneprens.com/ Efsane Prens WebSitesi
04-08-2010, Saat: 2:20
Her ile Smart Market istiyorum. :atkilinc:
Tesekkürler, içimiz gitti. ![]()
04-08-2010, Saat: 16:49
keske Türkiyenin her yerinde de na benzer ufakta olsa bir market olsa çinde de seven Koreliler ne güze olurdu
Harika bir yer.Gidebilenler çok sansli
![]() ![]() Vildan abla sen söylemissin sanirim.DBSK in Istanbul a geldigi dogru mu ? ![]() ChaeBerry Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı
06-08-2010, Saat: 9:47
06-08-2010, Saat: 10:23
(Son Düzenleme: 06-08-2010, Saat: 10:27, Düzenleyen: hyun_bin_bsb.)
evet canim aynen öyle sultanahmete gelmisler gerçek ama bilemiyorum resimleri falan varmi
![]() ![]() ![]() koreden gelen kore pirincim de var ![]() ![]() ve bu arada fatoscum bildan degil vildan deli kiz ![]() My name is E.L.F.
ay canim çekti...
![]() ya siz ne kadar sanslisiniz... bizim burda, koreliler le ilgili... hiç bisey yok, kiskandim dogrusu... ![]() ![]()
06-08-2010, Saat: 21:04
Ne kadar güzel bir gün geçirmissiniz
![]() ![]() ![]() DBSK Istanbul'a gelmis ha çok sasirdim bir daha gelseler keske.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|