Yorumları: 489
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
39
Okuyunca cinlerim tepeme çikti ...Tek kelimeyle igrenç birsey SM 'nin degismeyecegi belli huylu huyundan vazgeçmez azicik insan olsalarda H.O.T da bu hale gelmezdi . En iyisi oppalarimiz bir an önce ayrilmalilar ..Of ya ne kadar üzüldüm isin aslini okuyunca gerçekten çok zor bir durum ..Bu konuda bizi bilgilendirdiginiz için size çok tesekkür ederim artik SM'ye olan nefretim bin kat daha artti....
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Yorumları: 1,402
Konuları: 15
Yorumları: 1,402
Konuları: 15
Yorumları: 926
Konuları: 5
Teşekkür Puanı:
237
Bu kadar büyük bir sirketin böyle seyler yapmasi gerçekten korkunç. Zaten Hero Rising Sun turunda dizin kirdiginda onu gruptan atmaya da çalismislardi. O da gerçekten çok zor bir süreçti (O sahneleri her izledigimde gözlerimin doldugunu hissediyorum) Ama yine de konserleri durmdurmadilar ya da ertelemediler ve hiçbir çözüm de bulmadilar. Yapilanlar hep diger üyeler sayesideydi. Klibi bile maskeli dansçiyla çektiler.
Buna ragmen DBSK'miz hala bize gülümsüyorlardi.
Elbet bir gün gerçek yüzleri ortaya çikacakti ve insallah bunu DBSK basaracak. Su an içlerine ne kadar aci çektiklerini hissedebiliyorum ve bu benim de içimi çok acitiyor.
Sadece bir arkadas grubu olsalardi hiç ayrilmayacaklarina adim gibi eminim ama SM yüzünden daha simdiden uçaga bile ayri ayri biniyorlar. Kim olurlarsa olsunlar bunu yapmaya haklari yok.
Su an DBSK'nin durumu çok ama çok zor. SM çok büyük bir güç (Her ne kadar Lee Soo Man istifa etmis olsa da) ve bu sirketin sanatçilari olarak kendi sirketlerine karsi gelmek onlar için çok zor. Gerçektençok büyük bir cesaret istiyor ve bu yol gerçekten acilarla dolu olacak buna eminim ve çok korkuyorum.
Bu konuyu her düsündügümde aklima Mnet Müzik Ödülleri'ne Hero, Micky ve Xiah'nin çikip yaptiklari konusma geliyor. Sadece bir kaç dakikalik bir konusma bile olsa, içlerini her ne kadar saklamaya çalissalar da acilarini görebiliyorduk. Gözyaslarinin içlerine aktigini hissedebiliyorduk. Bu yüzden her ne olursa olsun Allah izin erdikçe DBSK hep benim DBSK'm olarak kalacak. VE eminim hepiniz için öyle. Guinness'e girmis fanlariz biz (her ne kadar biz sayilmamis olsak da) Bu yolda onlara gerçekten çok büyük destek vermemiz gerekiyor. Hep birlike FIGHTING!!