18-08-2012, Saat: 17:59
Pis SM! Zaten hiç sevmezdim.

♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
SM Entertainment'in Gerçek Yüzü ( DBSK - H.O.T )
|
18-08-2012, Saat: 17:59
Pis SM! Zaten hiç sevmezdim.
![]() ♥ Seni Çok Ama Çok Seviyorum DongHae'm ♥
16-10-2012, Saat: 0:29
(18-08-2012, Saat: 17:46)bof_beste yazdı: Bu senin düşüncen tatlım ama bunlar gerçekler. Biraz araştırırsan SM'in nasıl bir şirket olduğunu anlarsın zaten. Benim Güney Kore hakkkında o kadar çok bilgim var ki bence araştırması gereken sensin diye düşünüyorum. Ben sadece sosyal medyasını değil siyasi gündeminide takip eden biriyim ve çok bilgili olmama rağmen o ülkede yaşamadığım için kesin hüküm vermem sizin yaptığınız gibi. Sonuçta Güney Kore'yi tümüyle tanımak için orada yaşamak gerekir ve SM hakkında detaylı konuşmak içinde bu şirkette çalışmak gerekir canım. Bilgilerime ihtiyacın olursa çekinme sor. ![]()
29-12-2012, Saat: 20:59
Bunları okuyunca aklıma izlediğim dizi, Full House 2 geldi. İlginç, paylaşım için teşkkürler...
29-12-2012, Saat: 21:21
o zaman yani bunlar doğruysa SM Entertainment'in SHInee' yi dövdüğü de doğrudur. Gerçekten çok kötü büyük bir ShaWol olarak ve diğer grupların fanı olarak böyle bir şeyin gerçek olmamasını dilerdim.
![]() ![]()
29-12-2012, Saat: 21:40
Arkadaşlar ben çok geniş çaplı bir araştırma yaptım.. Aslında burada yazılanlar hemen hemen doğru ancak bu SM'in eski başkanıyla yapılmış olan olaylar artık başkan değişti ve olaylar düzeldi.Eski başkanı Lee Soo Man yapmıştır bu olayları fakat yeni başkanı Kim Young-min'dir. Yani şimdi SHINee SM'den diye korkmayın ya da başka bir grup, öyle bir şey artık yoktur .Bütün fanlar içini rahat tutsun....
![]()
Karanlık Tüneldeyim Ve Tek Işığım Sensin OPPA
15-02-2013, Saat: 3:29
böyle bir insan olduğuna inanmıyorum ya gece gece şekerim, tansiyonum herşeyim çıktı valla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen âh deyip de geçme öyle,
Bir âh'dadır Celâl-i Zâtı Bir âh semâyı, arşı sarsar Bir âh yıkar bu kâinâtı Allah'ım o sm'yi de bildiği gibi yapsın...
Ne hayallerle o kontrat denen şeye imza atıyorlar kim bilir. imza attıkları şeyi okumuyorlarmı hiç bilmem yada okuduklarına gördüklerine rağmen ünlü olmak uğruna her şey cazipmi geliyor diyor insan içinden ama değil işte görünen bu değil kim bilir imza attıkları gerçek ne yaşadıkları gerçek ne alt tarafı bi kağıt parçası ama kötü insanla başa çıkılmaz "Benim olmazsan kimsenin olamazsın. seni ben yarattım ben yok ederim" düşüncesiyle dolaşır etrafta bu insanlar ve yaptıkları her şeyde yanlarına kar kalır. Böyle insanlarla başa çıkmak için onlar gibi düzenbaz onlar gibi arkadan iş çeviren, hileci, yalandı, dolandırıcı olmak lazım. Guruplara yaptığı tehdidi, düzenbazlığı bir gurupta çıkıp kendisine yapsa ya bak o zaman işler nasıl değişiyor ama sevdiğimiz tanıdığımız gurup üyelerimiz bu insanlar kadar çirkin olamıyor işte zaten bu yüzden seviyoruz onları
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi, Emin Olmadığın SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.!
21-03-2013, Saat: 22:02
SM pişmanlıktır. Duyduğum pek çok haber sonrasında bu kanıya vardım.
23-03-2013, Saat: 4:20
Şunu söyleyebilirm. Benim bir casi olmak çok farklı bir duygu öyle yeni çıkan gruplar gibi değil onlar başkaydı... Şimdi de kaliteli ve çok güzel gruplar var.
DBSK bir tutkuydu müzikleri dinlerken kendimden geçip her şeyi unuttuğum bir dünyaydı. Hatta gün geldiğinde ağlaya ağlaya dinlemiştim. Ben hala bir casi'yim bu ASLA değişmeycek... Onlar başka bir heycandılar... SM'nin gerçek yüznün ne olduğu beni ilgilendirmiyor. Herkes yaptığının cezasını ödeyecek ve inanıyorum Rabbim bize o günleri de gösterecek. <iframe width="202" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan?type=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="157" height="25" src="http://embed.wattpad.com/follow/Birmasalanlatsan" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|