yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Slave Hunters / Chuno / 추노 (2010)
Tanıtım Videosu

Son videodaki çalan sarkiya bayildim ayrica tanitim için tesekkürler insallah izleyebilirim . :d
Çok güzel bir diziye benziyor insallah Trt Muhtesem Kraliçe'den sonra bunu yayinlar . Allahrazi
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Tanitim için çok tesekkürler.AlkisAlkis
''Biri seni severse sen olduğun için seviyordur...
Eğer seni değiştirmek isterse bu aşk değildir, yalnız anlaşmadır...''

Konusu süpermis . Onay
BIGBANG 2NE1 WINNER IKON BLACK PİNK
Izleme listeme aldigim dizilerden birisiydi. Uzun bir zamandan beri bu diziyi bekliyordum.Nihayet 6 Ocak'ta yayinlanmaya basladi, her çarçamba ve persembe KBS2'de yayinlaniyor. Suan ilk iki bölüm yayinlandi,Ingilizce alt yazilarinin çikmasini heyecanla takip ediyorum, yakinda bölüm capsleri eklemeye baslarim...
(10-01-2010, Saat: 2:18)myyourself yazdı: Izleme listeme aldigim dizilerden birisiydi. Uzun bir zamandan beri bu diziyi bekliyordum.Nihayet 6 Ocak'ta yayinlanmaya basladi, her çarçamba ve persembe KBS2'de yayinlaniyor. Suan ilk iki bölüm yayinlandi,Ingilizce alt yazilarinin çikmasini heyecanla takip ediyorum, yakinda bölüm capsleri eklemeye baslarim...

Evet ben de acayip merak ediyorum bu diziyi... Reytingleri de çok çok iyi, ama altyazilarda çok yavas davraniliyor, ne zaman izleriz artik Allah bilir . Durtuk
(11-01-2010, Saat: 23:15)nihan yazdı:
(10-01-2010, Saat: 2:18)myyourself yazdı: Izleme listeme aldigim dizilerden birisiydi. Uzun bir zamandan beri bu diziyi bekliyordum.Nihayet 6 Ocak'ta yayinlanmaya basladi, her çarçamba ve persembe KBS2'de yayinlaniyor. Suan ilk iki bölüm yayinlandi,Ingilizce alt yazilarinin çikmasini heyecanla takip ediyorum, yakinda bölüm capsleri eklemeye baslarim...

Evet ben de acayip merak ediyorum bu diziyi... Reytingleri de çok çok iyi, ama altyazilarda çok yavas davraniliyor, ne zaman izleriz artik Allah bilir Durtuk
Evet reytingler çok iyi ilk iki bölümde %20 üstünde, altyazilar beklemede, ilk bölüm altyazisi tahminim iki güne kalmaz çikar...
(11-01-2010, Saat: 23:27)myyourself yazdı: Evet reytingler çok iyi ilk iki bölümde %20 üstünde, altyazilar beklemede, ilk bölüm altyazisi tahminim iki güne kalmaz çikar...

Umarim bunu da Hero gibi yapmazlar.Hero'da da o kadar bekledim bekledim 10 bölüm sonra altyazilar çikti. Ondan sonra da izlemeye heves falan kalmadi zaten...Insallah dedigin gibi 2 güne kalmaz çikar altyazilar Smile
(11-01-2010, Saat: 23:31)nihan yazdı:
(11-01-2010, Saat: 23:27)myyourself yazdı: Evet reytingler çok iyi ilk iki bölümde %20 üstünde, altyazilar beklemede, ilk bölüm altyazisi tahminim iki güne kalmaz çikar...

Umarim bunu da Hero gibi yapmazlar.Hero'da da o kadar bekledim bekledim 10 bölüm sonra altyazilar çikti. Ondan sonra da izlemeye heves falan kalmadi zaten...Insallah dedigin gibi 2 güne kalmaz çikar altyazilar Smile

http://withs2.com/subtitles-status
Buradan takip edebilirsin, ben ilk bölümü altyazisiz izledim, pek olaylari çözemesem de güzel bir dizi . Smile
1.VE 2. BÖLÜMLERDEN RESIMLER

[Resim: chuno100006.jpg]
[Resim: chuno100014.jpg]
[Resim: chuno100019.jpg]
[Resim: chuno100025.jpg]
[Resim: chuno100029.jpg]
[Resim: chuno100038.jpg]
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi