SHINee yeni albümünde saç stilini değiştirsin mi?
You're the only one for me Taeminnie ♥
| Anket SHINee yeni albümünde saç stilini değiştirmeli mi? Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
| Evet | 43 | 62.32% | |
| Hayır | 26 | 37.68% | |
| Toplam: | 69 | 100% | |
| * Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
|
Sizce SHINee Yeni Albümünde Saç Stlini Değiştirmeli Mi?
|
|
SHINee yeni albümünde saç stilini değiştirsin mi?
You're the only one for me Taeminnie ♥
10-06-2010, Saat: 16:51
Hmm. Zor soru
![]() Stilin yakisip yakismayacagina bagli ![]() Böyle gayet iyiler. Degistirmesinler ![]() Sagol anket için Betül'üm
You're the one i love
Taeminnie~ ^^
Degistireceklerdir
Kaçinilmaz :P Bence de degistirmeliler zaten Jjong'un sari saçlarini seviyordum ama artik sari degil Key'in de fazla uzadi ve sekil vermiyorlar bir türlü Onew'in en basindan beri fazla degistigini görmedim Degisik bir sey olsun Taemin konusunda kararsizim Minho'nun saçi güzel ona dokunmasinlar
10-06-2010, Saat: 23:35
Bence degistirmeliler
Minho'mun saçi eskisi gibi olsun üstten kabarik digerlerinkine karismiyorum Minho saçini kessede bu yaz havasinda terlemese çok :P
11-06-2010, Saat: 20:02
Degistirecekleri saç tipine bagli... Degistirseler de umarim yakisan birsey olur^^
![]() OLICITY ![]()
11-06-2010, Saat: 20:08
Minho'nun saçi RingDingDong'un klibinde müthisti düz hali yani
![]() Teamin'in bence bu hali eskisinden daha iyi xD Jonghyun ve Onew'e zaten ne yapsalar yakisiyor
Prosecutor 왕 ~ U mean everything to me my lover ♥ ♥ ~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
12-06-2010, Saat: 4:30
Böyle gayet iyiler aslinda.Jonghyun a sari çok yakisti.Minho zaten süper.Taemin,Onew ve Key de öyle.Key in saçlari dökülücek yoksa
hepsi degistirsin Key degistirmesin o zaman desem bu bi grup isi olmaz.degistirceklerse baska biseyi degistirsinler kardesim böyle iyi
12-06-2010, Saat: 21:05
Sadece grupta saç stilini bir iki kisinin degistirmesi gerektigini düsünüyorum
12-06-2010, Saat: 22:41
Minho disindaki herkesin saçini degistirmeliler bence!!!
Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık? Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık? Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız. Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan. Bir rahmet düşün alemleri kaplayan. HYUN JOONG~RAİN ♥ |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|