Dogrusu müthis bir konu.

Tesekkürler. (:
Bence çok yakisiyorlar.
Ama benim bildigim kadariyla sevgili olma gibi bir durumlari söz konusu degil.Sadece çift rolü yapan iki iyi arkadas gibiler.Çesitli haberler aralarinda bir ask oldugunu ya da olabilecegini söylüyor.Ama onlar bunu kanitlayacak kadar yakin degiller.Nadiren fiziksel temaslarda bulunuyorlar.Iki arkadasin temasi kadar...
O konserde de,sadece önceden planlanmis bir gösteriyi canlandirdilar.Onlarin pek çok hayrani var.YongSeo çifti olarak çok seviliyorlar.Bildigim kadari ile yalnizca Kore'den degil,diger Asya ülkelerinden de hayranlari var.Bence bu nedenle hayranlari dolayisiyla bazen yakinlasabiliyorlar.Gözlemlerim kadariyla bu yakinlasma uzun süreli ya da büyük bir sey olmuyor.
Bence de zaten ikisi de çok yogunlar.Asik olacak kadar vakitleri olduklarini sanmiyorum ve olsa bile bence bunu birbirlerine dahi yansitacaklarini düsünmüyorum.Ikisi de karsilikli olarak birbirlerine çekingen ve mesafeli davraniyorlar.Ama bence fark edilmesi gereken bir gerçek var ki birbirleri ile mutlu oluyorlar.Üstelik yakisiyorlar.
Ben yaklasik bir on iki sene sonra evlenmelerinden yanayim.

Aslinda ben Kore'ye gidip,onlarla tanistiktan sonra,evlensinler.Hatta dügünlerine beni de davet etsinler.