yukari
Anket Sizce Hangi SS501 Üyesi Hayranlarına daha yakın?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Kim Hyun Joong
25.85%
38 25.85%
Kim Kyu Joon
6.80%
10 6.80%
Kim Hyung Jun
17.69%
26 17.69%
Park Jung Min
42.86%
63 42.86%
Heo Young Saeng
6.80%
10 6.80%
Toplam: 147 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Hangi SS501 Üyesi Hayranlarina Daha Yakin?
Kim Hyung Jun Onay
SS501 SS501 SS501
2PM 2PM 2PM
Kim Hyung JunOnay
Üstüne tanimam belki Jung Min'de biraz ona yakin ama H.j. ayri.Smile
Park Jung Min Oppam diyorum. Opucuk

[Resim: 29pmbuh.gif]
City Hunter~
''Bu yolu birlikte yürüyelim...Sonunda neler olacağını bilmesek bile♥''
`TripleS ~ `Boice ~ `Min'in Havucu

(29-08-2010, Saat: 16:33)blackpearl yazdı: Kim Hyun Joong dedim.Favori üyem olmamasi gördügümü söylememem anlamina gelmez.Bundan dolayi Hyun Joong;Hayranlarini her zaman merkezi yapti.Bof'un son bölümü için hayranlarini bir araya toplayip yemek vererek beraberce izledi.Hayranlarina karsi her zaman sicak.
Hyung Jun..Oda hayranlarini düsünüyor.Hayranlarina toplu mesaj bile atmisti.Onu gecelere kadar takip eden hayranlarinin eve dönmesi zor olur diye bir yere göndermisti.
Jung Min..Onun hayranlar konusunda sevdigim özelligi kimseyi imzasiz birakmiyor olusu.

Katiliyorum JungMin ve Hyung da hayranlariyla ilgileniyor ama oyumu Hyun'a verdim Opucuk

Prosecutor 왕 ~

U mean everything to me my lover ♥

~ JYJ-In Heaven albümüm!!!!! ~ ^^
(20-09-2010, Saat: 13:26)Yamuk Prenses yazdı:
(29-08-2010, Saat: 16:33)blackpearl yazdı: Kim Hyun Joong dedim.Favori üyem olmamasi gördügümü söylememem anlamina gelmez.Bundan dolayi Hyun Joong;Hayranlarini her zaman merkezi yapti.Bof'un son bölümü için hayranlarini bir araya toplayip yemek vererek beraberce izledi.Hayranlarina karsi her zaman sicak.
Hyung Jun..Oda hayranlarini düsünüyor.Hayranlarina toplu mesaj bile atmisti.Onu gecelere kadar takip eden hayranlarinin eve dönmesi zor olur diye bir yere göndermisti.
Jung Min..Onun hayranlar konusunda sevdigim özelligi kimseyi imzasiz birakmiyor olusu.

Katiliyorum JungMin ve Hyung da hayranlariyla ilgileniyor ama oyumu Hyun'a verdim Opucuk

ikisizede katiliyorum ama en çok hyun'u svedigim için bende hyun'a verdim
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Kyu gibi geldi bana Biggrin Yanilmisim herhalde Saskin
Tabiki hepsi hayranlarina çok yakin Durtuk ama Jung Min'im daha bir yakin sanki Opucuk Belkide oppam oldugundandir Abaza
Elbette yıldızlar bir gün parlar~!
Jun dedim Smile en uzaksa YS, çok soguk görünüyor :s
[Resim: 6b50831b76e869e0ae5133b.gif]

Kim Hyun Joong ve Kim Hyung Jun ((:
Bir diger ankette de dedigim gibi bikmadan usanmadan herzaman hayranlarina gülümseyen Jung Min Smile
Rubies
Park Jung Min Smile

You Came From Stars ~~

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi