yukari
Anket Sizce Goong bir kerede izlenip atılacak bir dizi mi?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Hiç olur mu öyle şey.
22.81%
39 22.81%
Bir kere izledim.Yetti bana.
8.77%
15 8.77%
Hiç bir fikrim yok.
0.58%
1 0.58%
100 Kez izlesem de bıkmam..harikulade bir dizi...
67.84%
116 67.84%
Toplam: 171 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Goong Bir Kerede İzlenip Atılacak Bir Dizi mi?
(10-04-2009, Saat: 14:06)4_melek yazdı: Düslerimin Prensi Forever Durtuk
Olmaz öyle bi saçmalik! hatta ben simdi internetten bir daha izliyorum Biggrin

Bende tekrar izliyorum internetten ya harika bir dizi bir kere izlenilecek bir dizi degilBiggrin
ஐ๑ஐ•´¯`•βىЯà&Сђю Ï •´¯`•ஐ๑ஐ

kesinlikle öle bir dizi degil 100 kere olsa yine izlerim
kesinlikle öle bir dizi degil 100 kere olsa yine izlerim
Dizi 2008 de trt deydi.2011 e giricez ben hala unutmadimBiggrin kisa ama seviyorumOpucuk
100 kere degilde 3 kez izelyebiliriz=)
(10-04-2009, Saat: 14:19)duygus yazdı: Ne saçma bir soru....100 kez izlesem de bikmam..artik rüyalarimda bile düslerimin prensini görüyorum....O kadar asik oldum Kalp Kalp Kalp
Kesinlikle Atilacak bir dizi oldugunu düsünmüyorum.....10 yil geçse de bu böyle Onay

Hlen müziklerini dinliyorum.Dinleyip dinleyip agliyorum.Goong hayatimda izledigim en özel dizi.Ve bu hiçbir zaman degismeyecekSarhos

Kesinlikle katiliyorum degil 100 ,degil 200.000 hayatimin geri kalan her aninda Goong'u izliyecegim. Bir kere izleyip atanlara da çokk kiziyorum Kizgin
PERHAP LOVE sarkisinada bayilirim zaten ilk dinledigin zaman çogunu ezberlemistim
3. Izleyisim Onay
Rubies
15 kere belkide daha fazla izledim diziyi ama 100 defa da izlesem bikmam enistem orada bir kere=>KJH<=Biggrin Eniste yaBiggrin
[Resim: 266283.gif]
사랑해 ^_^
Milyon defa izlesem bikmam...OpucukOpucuk
Katiyen bikilmiyan bir dizi , ilk goz agrim, korelilerin ilk ask takintisi gibi ilk kore askim, uzuntulu ve bos zamanlarimda beni oyaliyan ve mutlu kilan bir dizi. Gecenlerde bir sitede alt yazili yayinlanmis, cok sevindim cunki hep trt yayinladigini izledigimiz icin cok merak ediyordum alt yazili nasildir diye, cunki trt cok kesinti yaptigindan emin oldugum icin kesintisiz normal bir cevirinin verdigi zevki tatmak istegiyle seyretmeye basladim. Ilk 15 bolumluk kisimda noksanliklar cok fazla , ceviriler tam yapilmamis, kore, ingilizce ve turce karisimi birsey bazi bolumler,hele 10 bolumde 05,14ve 06,06 dakikalari arasi cevirmenin kendi dusuncelerini belirttigi bir yazi var cok uzucu inanin dondum kaldim yaziyi okuyunca boyle bir seyi nasil yazabilir hemde boylesine sevilen bir diziye.Hemen o siteye bu yazi icin ikazda bulundum ogrendimki dizi sarangni den yuklenmis ,onlarda hakli her diziyi konturol edip yukleyemezler, bunun uzerine sarangninin bu dizi bolumune baktim benim gibi yaziyi fark edip msj yazan olmus. Bence bu herkezin olmazsa olmazi olan diziyi yeniden ele alip ,yanlislari duzeltip yenidan empoze edilmesi gerekiyor diye dusunuyorum, kesintisiz orjinalinden alt yazili izlemek zevkinide tatmaliyiz, zaten dublajlinin birinci bolumunde sorun var birde iyice soluk bolumler. Bu diziyi yenilemek,kesinti yapmadan alt yazili sunmak bence siz kore-fans kulubune duser, daha dogrusu size yakisir cunki sizler bizlere en iyiyi sunan bir gurupsunuz. Benim gibi dusunen ve yeni kore dizi ,flim sevdalilarini bu guzel diziden mahrum birakmiyacaginiza eminim. Saygilarimla

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi