Konuyu Oyla:
Siz Deokman'ın yerinde olsaydınız tahtı nasıl yönetirdiniz?
|
10-06-2010, Saat: 13:53
Bence Deokman bir yanlis yapti..
Köylülere yardim etti onlara kendi tarlanizi ekin demisti yanlis hatirlamiyorsam ve Deokman onlara yiyecek vermisti ama onlar Deokman'i dinlemediler ve ona karsi çiktilar.Deokman da bunun üzerine onlari öldürdü.Bence bunu yapmamaliydi..Bir Kraliçe'nin ülkeyi bu sekilde yönetmesi bir çok sorunun ana nedeni olur..Bir Kraliçe insanlarina karsi merhametli ve sadakatli olmalidir yoksa onun kraliçe olmasi hiç bir ise yaramaz..Mishil'in yaptigi seyi o da yapti yani o da bir Mishil yaratmis olur içinde..Bu hatayi yapmamaliydi.. ![]()
11-06-2010, Saat: 13:10
Ben Deokman'in yerinde olsaydim Kayalilari Yushin üzerinden yönetmeye çalismazdim çünkü Yushin bir Kayalidan çok Deokmanciydi o yüzden burda bi hata yapti.Daha sonra bana göre Bidam'in özel servisine Mishil'in yandaslarini vermisti burdada bi hata yapti.Tek dogru yaptigi sey Yushin'i savas bakani yapmasiydi
![]()
21-07-2010, Saat: 10:07
(11-06-2010, Saat: 13:10)prensesdkmn yazdı: Ben Deokman'in yerinde olsaydim Kayalilari Yushin üzerinden yönetmeye çalismazdim çünkü Yushin bir Kayalidan çok Deokmanciydi o yüzden burda bi hata yapti.Daha sonra bana göre Bidam'in özel servisine Mishil'in yandaslarini vermisti burdada bi hata yapti.Tek dogru yaptigi sey Yushin'i savas bakani yapmasiydi Katiliyorum ama bence Deokman bir sürü hata yapti ![]()
22-07-2010, Saat: 23:26
çok ilerici düsünebiliyorsunuz katiliyorum
22-07-2010, Saat: 23:28
Ben tahti yönetmez Yusin'le kaçardim. Dokman'in en büyük hatasi o oldu. Tahti Misil'e birakip giderdim
![]()
22-07-2010, Saat: 23:32
evet çok haklisin Dolunay ilk hatasi bu oldu
22-07-2010, Saat: 23:34
bence bidamada güvenmeliydi ancak pek güvenmedi
30-08-2010, Saat: 22:43
deokman ülkeyi ilerletmedi bencee
![]()
MÜHÜRDAR Mİ SHİL=BİRİCİĞİM
EFENDİ BİDAM=CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM Uzakta olmam hiç bir seyi degistirmiyor çünki kalbim sizinle hayatimin tek gerçekleri
21-03-2011, Saat: 16:07
deokman çok cesaretliydi elçilerin asalayici laflarina süper cevaplar verdi kraliçeyken
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi