yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sin Young Movie Museum
Çok ama çok güzel bir müze bayildim Biggrin Biggrin Tesekkür ederiz canim Smile
Uuu baya kaliteli tanitim olmus. Emegi geçenlere tesekkürler .. Biggrin
süper bi tanitim olmus canim orayi gezmek isterdim çok hos bir müze SmileSmile tesekkürler..Onay
degisik ve güzel bir yer orada ollmak isterdim ama önce oraya gitmem gerikir heraldeBiggrin
---------------------------------------------------
bu arada paylasim için çok saol Alkis

notBilmişütfen mesajlari ayri ayri yazma. (pnar)
---Bilgeliğe üç yoldan ulaşılır. Birincisi düşünmek ki en iyisidir. İkincisi kendini sınırlandırmak ki en kolayıdır. Üçüncüsü tecrübe ki en acısıdır...
=konfücyus=
Resimler çok güzel Pinar, ellerine saglik. Tanitim ve bilgilendirme için tesekkürlerAlkis
(04-02-2010, Saat: 16:00)Setsuna yazdı: Çok ama çok güzel bir müze bayildim Biggrin Biggrin Tesekkür ederiz canim Smile
(04-02-2010, Saat: 20:44)Y é s i m yazdı: Uuu baya kaliteli tanitim olmus. Emegi geçenlere tesekkürler .. Biggrin
e kimin konusu :img-hysterical:
(04-02-2010, Saat: 23:40)papillon_gong yazdı: süper bi tanitim olmus canim orayi gezmek isterdim çok hos bir müze SmileSmile tesekkürler..Onay
(05-02-2010, Saat: 2:54)eda-nur yazdı: Resimler çok güzel Pinar, ellerine saglik. Tanitim ve bilgilendirme için tesekkürlerAlkis

begenmenize gerçekten çok sevindim Onay
Sin Young Film Müzesini bizlere tanittigin için tesekkür ederiz güzel bir müze Alkis

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi