29-04-2012, Saat: 20:01
BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST
Shut Up: Flower Boy Band / 꽃미남 밴드: 안구정화 (2012)
|
Sonunda merakli izledigim dizim bitti.Alisik oldugumuz sonlardan biraz farkliydi.Her üyenin istedigi seçimi yapmasi ve yinede ayrilmamalari gerçekten hos bir son olmus.
![]()
30-04-2012, Saat: 16:44
Final çok güzeldi. Özellikle diger diziler gibi herseyi son 5 dakikaya brakmamislar.
![]() Finalin son sahnesine bayildim, en sevdigim sahne o oldu. Hepsi tek tek çikip sahneye saki söylüyorlar. ![]() Dostlugu çok güzel anlatan diziydi özellikle aralarda ve sonunda Byung Hee'yi hep hatirladilar, onsuz Eye Candy olmaz tabi. ![]() Ve kendilerine bir amaç belirlemeleri çok güzel. ![]()
03-05-2012, Saat: 21:35
Çok güzeldi. Gerek konusu gerek müzikleri gerek oyunculari her seyiyle güzeldi. özellikle kim myung soo varken
![]() ![]()
İmzanız 400x103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
Cross Gene J.G ♥
04-05-2012, Saat: 19:14
Çok güzel bir dizi,şu an izliyorum bir günde 4 bölüm izledim okula rağmen
![]() 이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon ![]() ♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
18-05-2012, Saat: 9:31
dream high dan sonra beni kendine bağlayan bir dizi bir aşk bu kadarmı güzel anlatılır .. hatta o gitaristte bitiyorum
paylaşanın emeğine sağlık ![]() ![]()
19-05-2012, Saat: 0:53
Huyum kurusun, izlemeye başladığım hiç bir dizinin sonunu getiremem bu hoş diziyi 10. bölümden sonra bıraktım ama gayet güzel, eğlenceli bir geçlik dizisi diyebilirim. İzlemek isteyenler sakın kaçırmasınlar.
12-07-2012, Saat: 16:02
İzledim ve eğlenceli bir diziydi. Şarkılarını çok sevdim.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|