yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shut Up: Flower Boy Band / 꽃미남 밴드: 안구정화 (2012)

BtoB | T-ara | BIGBANG | B2ST

Sonunda merakli izledigim dizim bitti.Alisik oldugumuz sonlardan biraz farkliydi.Her üyenin istedigi seçimi yapmasi ve yinede ayrilmamalari gerçekten hos bir son olmus. Onay
Final çok güzeldi. Özellikle diger diziler gibi herseyi son 5 dakikaya brakmamislar. Onay
Finalin son sahnesine bayildim, en sevdigim sahne o oldu. Hepsi tek tek çikip sahneye saki söylüyorlar. Kalp
Dostlugu çok güzel anlatan diziydi özellikle aralarda ve sonunda Byung Hee'yi hep hatirladilar, onsuz Eye Candy olmaz tabi. Cool
Ve kendilerine bir amaç belirlemeleri çok güzel. Smile
Çok güzeldi. Gerek konusu gerek müzikleri gerek oyunculari her seyiyle güzeldi. özellikle kim myung soo varkenSmile müziklerine bayildim. ''wake up'' sarkisi çok iyi.. izlenmesi gereken bi diziSmile
İmzanız 400x103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.

Cross Gene J.G ♥
Çok güzel bir dizi,şu an izliyorum bir günde 4 bölüm izledim okula rağmen Biggrin
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
dream high dan sonra beni kendine bağlayan bir dizi bir aşk bu kadarmı güzel anlatılır .. hatta o gitaristte bitiyorum
paylaşanın emeğine sağlık Smile
[Resim: i7zk0.gif]
Huyum kurusun, izlemeye başladığım hiç bir dizinin sonunu getiremem bu hoş diziyi 10. bölümden sonra bıraktım ama gayet güzel, eğlenceli bir geçlik dizisi diyebilirim. İzlemek isteyenler sakın kaçırmasınlar.
İzledim ve eğlenceli bir diziydi. Şarkılarını çok sevdim. Super

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi