yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shut Up: Flower Boy Band / 꽃미남 밴드: 안구정화 (2012)
Ben araya girmis gibi olacagim ama unutursunuz çabuk geçer onun acisi bölümler ilerledikçe. =) Ben 10. bölüme kadar izledim fazla sürmüyor olayi bayagi ilerletiyorlar, neler oluyor neler. =)
Konfüçyüs derki kırklı yaşlara geldiğinizde dünyanın neresinde olursanız olun dünyevi arzulardan etkilenmezsiniz.

Konfüçyüs hatalıydı. Biggrin

bence adama iyice alismadan 2. bölümde olmasi iyi oldu sok oldum ama daha ilerki bölümlerde olsaydi kahrolabilirdim Biggrin eglenceli bi dizi diye basladim trajedinin bu kadari saka gibi Smile
Oyuncularida güzelmis. bilgiler için tesekkürler Smile

♥♥♥♥Night06 çok teşekkür ederim. ♥♥♥♥
Bugün bitirdim diziyi. Aslinda dizilerin son bölümlerini genelde begenmem, hiç tatmin edici bulmam falan ama bu sefer içim rahat ne yalan söyleyeyim. Gayet yerli yerinde ve güzel bitirdiler bence Smile
10.bölümü de izledim. Biggrin Ama hala sürmeliyi özlüyorum. cry1 ve 2 bölümü bu yüzden tekrar izleyecegim. Biggrin Bu dizilerde neden 2 yakisikli olur ki kiz kimi seçerse seçsin biri için sevinirken digeri için üzülmek zorunda kaliyoruz. Huh Kalan bölümleri sabirsizlikla bekliyorum. Tüm karakterler bir birinden etkileyici Onay
(13-03-2012, Saat: 21:42)february yazdı:
(13-03-2012, Saat: 20:16)jangarzu yazdı:
(13-03-2012, Saat: 19:51)mls.mls yazdı:
(13-03-2012, Saat: 11:35)february yazdı: Kesinlikle katiliyorum. Aglama Basrol olacak çocuk 2.bölümde öldü.Ilk bölümde iste benim yeni dizim demistim ama sürmeli öldü. Gerçekten 2 bölümde nasil baglandik da bu kadar üzüldük bende anlamis degilim. cry

Ben de çocugu basrol falan zannetmistim. Ama bu hakikatten sok etti. Aglama Adami o kadar çok sevmistim ki dizideki tipleme gayet müthisti ama olmadi bu iste ölmemeliydi! Angry

gerçekten bende sok oldum dondum kaldim pc basinda, hadi ya dedimAglama
hatta rüya filan görüyorlardir dedim ama degilmis, çok etkileyici bir sahneydiAglama
keske devam etseydiSad

Bende rüya olsun yada hastaneye kaldirilsin dedim ama Aglama Böyle mükemmel bir karakteri 2.bölümde çikarmalari çok saçma olmus.Diger bölümlerde yoklugunu unuttururlar umarim. Undecided
Byung Hee'nin cameo olarak girmesi beni öldürdü zaten. Saatlerdir falan agliyorum. Tam demistim ki "OHA TAM TARZIM BI KARAKTER GALIBA BIR DRAMADA ILK DEFA BÖYLE ORJINAL BIR KARAKTER BULDUM!" gitti. çogzel.çogzel. Ama ölmesi tam bir saçmalik oldu bence. Ana karakterin öyle güçlü *oyunculuk ve karakterin kisiligi bakimindan diyorum* bir karakter olmasi lazimdi. Eminim ki ölümü çok fazla izleyici kaybettirmistir. Sahsen ondan sonraki bölümler bana pek zevk vermedi.
[Resim: th_CLGIF.gif]
of film çok güzel ama Byeong-hee ölmesi kötü oldu benim için biraz agladim Sad ama filmi 15.bölümüne kadar izledim çok gelisiyor ve güzel ilerliyo bence Smile
Az önce bitirdim Diziyi.
Gerçekten sonunu çok çok begendim.
Dostlugu çok güzel anlattilar.
Grubuna benide alin diyesim geldi Biggrin
Bu güzel sondanda sadece sarkilar kaldi =).
영원히...

[Resim: q62.gif]

''Benim müziğim sensin.''

EXO
infinite

Iste benim dizilerden birtanesi, bu dizi çok seviyorum. Gençlik dizisi olarak harika... Kim myung soo, Infinite grubu ve dizideki diger oyunculari bu dizi sayesinde tanidim.

Sarkilarina bayildim. Biggrin Bu grup gerçek olmaliydi bence. T_T Ama, Anjell gibi Eye Candy'de hep güzel bir hayal olarak kalacak malesef. Sad
You're number one!

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi