12-09-2010, Saat: 21:58
Onew :Komedyen
Key :Stilist
MinHo :Çocuk bakicisi
Taemin
ansçi
Jonghyun :Sunucu

Key :Stilist
MinHo :Çocuk bakicisi

Taemin
ansçi
Jonghyun :Sunucu
|
SHINee Üyelerine Meslek Bulma Oyunu
|
|
12-09-2010, Saat: 21:58
Onew :Komedyen
![]() Key :Stilist MinHo :Çocuk bakicisi ![]() Taemin ansçi![]() Jonghyun :Sunucu
18-09-2010, Saat: 0:18
onew:çocuk programi sunuculugu
key: kouför ![]() TAEMIN:dansçi ![]() ![]() ![]() minho: okul müdürü :img-hysterical: jongyun:müzik ögretmeni
![]()
18-09-2010, Saat: 9:23
Onew :Sunucu
Key ondurmaciMinHo :Model Taemin :Market sahibi Jonghyun :Sarkici Hepsi istedigim gibi oldu ![]() ![]()
18-09-2010, Saat: 9:34
Onew:mühendis
Key:doktor MinHo:mimar Taemin:ögretmen Jonghyun:müzisyen ama tabi onlara en çok sanatçilik yakisiyor. konu için tesekkürler. ![]()
özgü(biricik öğretmenim)
çekirge kardeşlerim canım kardeşlerim ve öğretmenim sizleri çok seviyorum.)burcu choi LmH_weba min_jonN KLamentin Ice Princess(makne'm yağmurum)
21-09-2010, Saat: 3:01
Onew :Ögretmen
Key :Asçi MinHo :Futbolcu Taemin :Model Jonghyun :Jong'a sarkicilik disinda bir meslek yakistiramiyorum nedense.
So close no matter how far
내 사랑하는 친구 ♥ Ümit öylece kaldı da ümide değeni söyle kim aldı?
Onew : Komedyen.
![]() Key : Terzi. ![]() MinHo : Kalp Hirsizligi. ![]() Taemin :Okul Öncesi Ögretmenligi ![]() Jonghyun :Fotografçi.
24-11-2010, Saat: 22:18
Onew : Reklamcilik
Key : Tekstil MinHo : Polis Taemin : Haberlesme Jonghyun : Gemi Kaptanligi xD ![]() OLICITY ![]()
26-11-2010, Saat: 18:05
Onew : Çiçekçi. ( Bana kalsa kalp hirsizi...
)Key : Mühendis MinHo : Yarisci Taemin : Doktor Jonghyun : Bir okulda müdür yardimcisi. xD Çocuklari mahvettim. :img-hysterical: Hadi hayirlisi.
02-12-2010, Saat: 0:39
Onew : Baris elçisi xD
![]() Key : Modaci MinHo : Manken xD Taemin : Anaokulu ögretmeni ol sen de ... xD Jonghyun : Aktör ![]()
12-01-2011, Saat: 23:31
Onew: Komedyen
Key: Mühendis MinHo: Manken xD Taemin: Dans ögretmeni ![]() Jonghyun: Mimar |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|