yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SHINee Üyelerinden Birisi Size Aşık Diyelim Bunu Size Nasıl İtiraf Etmeli?
Direk konuya girsin nazlanmalar çekemem daha Biggrin Kalp
Love......Love...........Love................
Nasil söylerse söylesin ama söylesin yeter davranislari zaten beni sevdigini gösterir
(18-05-2010, Saat: 23:28)duygu_jacob yazdı: adam gibi gelip öpmesi ve seni seviyorum desin yeter zaten öperse anlarim beni sevdigini

Bu güzelmis öpmesi falan Biggrin
Orayi karistirmayalim daha iyi görmezlikten gelelim olurmu

Sagol ama vaz geçtim öpmesin olur mu?
Ahah.. Asik oldu da nasil itiraf edecegine karar vermek kaldi..
Sevsin ve söylesin bu kadar :P xD Opucuk

Hele bi sevsin de nasil söyleyecegine ya da söylemesi gerektigine kendi karar verir.. yakasini tutup "bak bana asik olursan haböyle yapacaksin tamam mi? Yoksa sevmem bak seni" dimeyecegiz ya :P:img-hysterical:
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
Hahah çok seker bir anket olmus. Malesef hepsi benden küçük oldugu için sanirim en uygun itiraf söyle olmali: ''Nuna i love you'' Biggrin:img-hysterical:
Yanlis mi anlasildi bilmiyorumki hepimiz sevdigini söylemesinden baska bir sey istemeyiz ama hayalinizde size nasil itiraf etmesini isterdiniz demek istiyorum herkesin hayali sadece sevdigini söylesin degildir ya daha romantik sekilde sevdigini söylemesini isteyenler olabilir onu kastetmistim Smile
"Nuna i love you " Biggrin Bu da çok seker Biggrin
Sen bana bakma ya ben öylesine konusuyorum gece seyi vurdu :P
[Resim: YvZOAz.gif]
OLICITY
[Resim: ynZQzk.png]
(10-04-2010, Saat: 20:11)SHINee-taemin yazdı: Oof of keske öyle birsey olabilse Aglama
Böyle çok ani anda olsun isterdim,hiç beklemedigim anda.. Biggrin Kalp
Çünkü uzatirsa anlarim ve onun (tae min!) diyeceklerini duyamadan bayilir kalirdim :img-hysterical: :img-hysterical:

Katiliyorum. Eger söyleyecekse hiç beklemedigim bir anda bana Korece ya da Türkçe farketmez "Seni Seviyorum" demesi yeterli Onew'in Smile
● вєαѕт ★ кαяα ★ втovιхх ★ ιɴғιɴιтe ●
[Resim: tumblr_n91d24EB6K1qd9cpdo1_500.gif]
(04-06-2010, Saat: 1:06)ice_queen yazdı:
(04-06-2010, Saat: 1:04)GamzeninAski yazdı: Yanlis mi anlasildi bilmiyorumki hepimiz sevdigini söylemesinden baska bir sey istemeyiz ama hayalinizde size nasil itiraf etmesini isterdiniz demek istiyorum herkesin hayali sadece sevdigini söylesin degildir ya daha romantik sekilde sevdigini söylemesini isteyenler olabilir onu kastetmistim Smile
"Nuna i love you " Biggrin Bu da çok seker Biggrin

yaa malesef hepsinin nunasi oluyorum, ne kadar aciAglama

Benim sevdiklerimde hep benden büyük oluyor Aglama O yüzden daha da imkansizlasiyor Aglama

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi