yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SHINee News / SHINee Haberleri
SHINee ilk siralara girmeyi hakediyor.
Haberler için tesekkürler. Smile
SHINee üyelerinin hepsi ilk siralari hak ediyor tabi ki ama Onew ve Minho'nun siralamasi cidden sasirtti beni. Biggrin
Ama Dubu'mun 2. olmasi da çok güzel bir duygu. Opucuk
SHINee’s Key shares a snapshot from New York

SHINee'den Key, New York'tan bir görüntü paylasti.

[Resim: 20111012shineekey1.jpg]

SHINee, New Jersey’de KBS Açik Hava Konseri’ni gerçeklestirmek için New York’a uçtu ancak onlar hâlâ kasabada gibi görünüyor!
Key 12 Ekim’de me2day hesabini su sekilde güncelledi: “NEW YOOOoOoOoOooooOooOoOoRK! Oynamak isteyenler ellerini kaldirsin!”
Idol enerjik mesajinin aksine, havali ve karizmatik bir görüntü paylasti. O kameraya, baris isareti yaparak ve alt dudagini asi bir sekilde isirarak poz verdi.
Fanlarin yorumu: “SEOUuUUuUUuUUuUUL’e geri dönün!” ve “Bir kez daha, tarzin inanilmaz!”

Çeviri: Edytha

SHINee recently flew into New York to perform at the KBS Open Concert in New Jersey, but it looks like the boys are still in town!
On October 12th, Key updated SHINee’s me2day with a loud message that read, “NEW YOOOoOoOoOooooOooOoOoRK! People who want to play! Put your hands up!”
Contrary to his energetic post, the idol shared a snapshot that seemed very cool and charismatic. He gave the camera some attitude as he threw up a peace sign and bit his bottom lip rebelliously.
Fans commented, “Come back to SEOUuUUuUUuUUuUUL!” and “Once again, your style is amazing”.

Kaynak/Source
twitter x tumblr

Everytime i breathe, you surface in my thoughts.
But i know, i'm just another girl.
Key. Kalp New Yo...ork! Biggrin
Tesekkürler canim haber için. Opucuk

Rica ederim. Smile New York'mus. -.- Acayip kiskandim yahu. Dodgy Her yere gittiler.
twitter x tumblr

Bir de buraya gelse. Biggrin Rolleyes
(15-10-2011, Saat: 1:03)Edytha yazdı: Rica ederim. Smile New York'mus. -.- Acayip kiskandim yahu. Dodgy Her yere gittiler.

Evet yaa burada onlari ne kadar uzun zamandir bekleyen fanlari var ayrica... Sad

23 Kasimda SHINee'nin ilk full Japonca albümü çikacak.
Adi da ''The First''. Albümde 12 sarki olacakmis.
Araliktada Kore'de comeback yapacaklar.
Çok yoruluyorlar. T^T
You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Kore'de comeback yapacaklar mi? Ben ümidi kesmistim. o.O Japonca albümden sonra yorulacaklar.
Tesekkürler haberler için. ^^
(18-10-2011, Saat: 22:44)ShiN-a yazdı: 23 Kasimda SHINee'nin ilk full Japonca albümü çikacak.
Adi da ''The First.'' Albümde 12 sarki olacakmis.
Araliktada Kore'de comeback yapacaklar.
Çok yoruluyorlar. T^T

Albüm tamamen yeni sarkilardan mi olusacak?
Gerçekten acayip yoruluyorlar. Bu genç yaslarinda bu kadar çalismalari üzüyor beni. :/
twitter x tumblr

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi