yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.33/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SHINee İle İlgili Gördüğümüz Rüyalar
Ahaha süper konu
Ben düzenli olarak görüyorum onlari ya Biggrin
Minho'mla zihinsel temas kuruyoruz ruyamda Biggrin
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
(15-12-2010, Saat: 18:47)gülin69 yazdı: Iste bekledigim sayfa. Biggrin
Ben hiç rüya görmedim ama Ebru...
Her gün görüyor, yetmiyor bazen ayni gün içerisinde iki tane filan görüyor, o derce yani. Biggrin
Görmesini artik hiç dert etmiyorum ama gördükleri seyler... Biggrin
Tabii, insan üstü açik yatinca olucagi bu. Biggrin
Ama eminim ki hiç birini buraya yazmiyacak. Biggrin
Bence de yazmasin çünkü taslarlar onu. .d

Ama ben bu gördügü rüyalari kitap halina filan dönüstürmeyi düsünüyorum, kesin yok satar. Biggrin

Valla çok merak ettim rüyalarini :img-hysterical:

Çok tesekkürler rüyalarinizi paylastiginiz için kizlar Opucuk
Harikasiniz~~
Super Junior | SNSD | NCT | EXO | H2H
Sung Hanbin
forever pinkblood.
Ben geçende bir tane daha gördüm Smile
Simdi;
Taemin'le Minho sevgilileriyle beraber bir yerdeler. Bulunduklari yer mutfaga benziyor Smile Neyse, orada masaya benzer yüksek bir yerin arkasindalar. Taemin'in sevgilisi neyse güzel, ondan biraz kisa ama Minho'nun sevgilisi erkekten bozma bir kiz sanki. Smile Minho'dan uzun, yapili, saçlari erkek saçi gibi kisa ve yüzü erkek yüzü gibi. Ama çirkin degil. Kore'li bebek yüzlü erkek oyunculara benziyor. Biggrin Ben de içimden diyorum ki 'Bu kizin yerine ben Minho'nun sevgilisi olsaydim daha iyiydi' Kalp Daha sonra da odadan çikip gidiyorlar...
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
Dün aksam yine gördüm... Biggrin
Ben ailemden izinsiz Seul'e gidiyormusum uçakla. Biggrin Orada SHINee'nin menajeri gibi onlara yakin bir kiz var. Ben de ona SHINee'nin nerede oldugunu soruyorum. O da az sonra gelecekler diyor. Sonra sinif gibi bir yerde oluyoruz. SHINee'den 3 kisi -aralarinda Minho da vardi- peslerine taktiklari 3 kizla içeri geliyorlarOfkeli ve sarki söylemeye basliyorlar. Sarkiyi nedense duymuyorum (herhalde sessiz söylüyorlardi :P ). Sonra sarki bitiyor ve ben o SHINee'yi yakindan taniyan kizla bir anda bizim köyde oluyorum Biggrin Bizim mandalina agaçlarinin yerine findik agaçlari gelmis ve oradaki gül agaci samasik gibi findik agaçlarini sarmis. Birkaç tane de gül açmis. Ben de diyorum ki bir buket yapip SHINee'ye veririm- bunu derken en çok da Minho'yu düsünüyorum-Kalp Kiza ne zaman geleceklerini soruyorum. O da 'az sonra gelecekler' ya da 'aksama gelecekler' diyor, pek hatirlamiyorum. Neyse, kizla beraber Seul'e geri dönmeyi düsünüyorum. Gülleri simdi koparmayayim, aksama dogru geliriz de buket yaparim diye düsünüyorum, yoksa güller aksama kadar solar... Gerisini hatirlamiyorum iste, bir sey olup olmadigini bilmiyorum...
NOT: Güller kirmiziydi Biggrin
Rüyan çok karisik. Biggrin Ama anladim. Biggrin
Köye gelme sahnesine koptum. Zuhaha
Benimkiler pek rüya degil kabus daha çok Biggrin
Bu rüyayi görmeden önceki son zamanlar Taemin oppamin yaninda çok kiz görmeye baslamistim.Ve acaip derecede kiskaniyordum.Neyse rüyama geçeyim Biggrin
Rüyamda annemlerle beraber bir tünnele giriyoruz.Turuncu isiklandirma var..Biz ilerlerken önümde taemin oppami ve yaninda CL'nin Go Away'deki halini görüyorum(koyu 2ne1 hayraniyimdir!!)Sonra o kiskançlikla CL'nin kolunu çekiyorum tae'mde arkasina dönüyor.O sirada o hirsla CLye tokatlar atmaya basliyorum tekmeler falan.sonra bir polis bizi odaya kilitliyor ve beni dövmeye basliyor..O sirada oppamda gitmis!! Sad
[Resim: NwTdN.gif]

PARK BOM CRAZY SEXY LADY
(18-12-2010, Saat: 23:17)Min-izé yazdı: Rüyan çok karisik. Biggrin Ama anladim. Biggrin
Köye gelme sahnesine koptum. Zuhaha

Tabi ki anlarsin. Ortak yanimiz var 'Ikimiz de Minho hayraniyiz.' Biggrin Kalp Opucuk Onu çok seviyorum yaa... Dün kardesim hastanede birini görmüs, 'Abla o çucuk çok yakisikliydi ayni Minho'ya benziyordu.' diyo Biggrin Saglik çalisaniymis herhalde, (benn...Smile )Elinde de kagitlar varmis bir o yana bir bu yana gelip gidiyomus Smile
(19-12-2010, Saat: 12:21)TaeMin00 yazdı: Benimkiler pek rüya degil kabus daha çok Biggrin
Bu rüyayi görmeden önceki son zamanlar Taemin oppamin yaninda çok kiz görmeye baslamistim.Ve acaip derecede kiskaniyordum.Neyse rüyama geçeyim Biggrin
Rüyamda annemlerle beraber bir tünnele giriyoruz.Turuncu isiklandirma var..Biz ilerlerken önümde taemin oppami ve yaninda CL'nin Go Away'deki halini görüyorum(koyu 2ne1 hayraniyimdir!!)Sonra o kiskançlikla CL'nin kolunu çekiyorum Tae'mde arkasina dönüyor.O sirada o hirsla CLye tokatlar atmaya basliyorum tekmeler falan.sonra bir polis bizi odaya kilitliyor ve beni dövmeye basliyor..O sirada oppamda gitmis!! Sad

Gerçekten kabusmus...=) Taemin'in yaninda polisin seni dövmesi en kötüsü :icon­­_redface:
Taemin ben kizi döverken çoktan gözden kaybolmustu. Biggrin Herhalde onuda dövecegim sandi. Biggrin keke
[Resim: NwTdN.gif]

PARK BOM CRAZY SEXY LADY
(21-12-2010, Saat: 21:19)TaeMin00 yazdı: Taemin ben kizi döverken çoktan gözden kaybolmustu. Biggrin Herhalde onuda dövecegim sandi. Biggrin keke

Çocugu korkuttun ondan kaçti Biggrin Biraz daha sakin davranmalisin. Onay

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi