yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SHINee'deki Oppamızla İlgili Hayalimizi Yazalım
Img-kiss 
SHINee'deki oppamızla ilgili hayallerimizi yazalım lütfen.Uçuk, kaçık, saçma olması ve imkansız fark etmez. Biggrin

[Resim: balksz1ow.png]

*Ji Eun*

SHINee♥SuJu♥2NE1♥SECRET♥MBLAQ

Benim bir sürü hayalim var ama hangi birini yazsam bilemiyorum.Biggrin

Yazarsam baya bir uçuk kaçik olucak saçma olucak Gitar

Haaha ama tek birsey söyleyebilirim Biggrin

Hayalim SHINee'yi ve en önemlisi Taemin'imi görmek Kalp kalp:

Gerçi bir kaç arkadasla Kore'ye kaçip SHINee'nin evinin önünde dilenmek gibi bir saçma hayalimiz vardi sonra da evin temizlikçisi olmayi planlamistik Biggrin

(Ecem bu sensin xd)

Ama her türlü görmeyi planliyorum Super

You're the only one for me Taeminnie

Onun için benim hayalim çok ben de hangisini yazayim ? Biggrin
Ben de peki o zaman sunu yazayim korede ünlü olup onunla evlenmek :P Zuhaha

I love you, you love me, we can make a family! ♥ Min. ~

Ilk oppam Jong Hyun ve hala öyle ...
bn SHINee'yi görebilmek için konserlerine gider çikista bir motosiklet kapip onlari takip ederim... Kirmizi isikta durduklarinda arabanin arakasina girer üstüme ketçap döküp bayilmis gibi yaparim .acayip acayip sesler çikaririm beni birakirlarsa baslarina belayi aldi. Onlarin evinin önünde sabahlar her gün onlari takip ederim. Yanimda yemek tasirim. Benden çekecekleri çok... OfkeliKizginOpucukOpucukSeytanigulmeSeytanigulme
[Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o4_250.gif] [Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o6_250.gif]
Benim shinee'de bir oppam yok dilegim ise sizin dilerklerinizin gerçek olmasi.Umarim oppalarinizla hayallerinizi gerçeklestire bilirsiniz.Smile
Opucuk
Öncelikle buradan benim Taemin'im diyenlere sesleniyorum o benim Taemin'im. Happy0064
Koreye gidecegiz Allah izin verirse müzik egitimime orada devam edecegim sonra Taemin'i görüp alip Türkiye'ye getirip onla Türkiye'nin bütün sehirlerini dolasip konser vermek isterim sonra o dans eder ben söylerim geçinir gideriz Opucuk buda benim hayalim :muzikgurubu:
[Resim: tae.jpg]
Ben de kendi hayalimi yazayim o zaman
Öncelikle üniversite okumak için Kore'ye gidiyorum Biggrin Sonra ne tesadüf biz Minho'mla ayni üniversitede ve ayni fakültede oluyoruz Abaza.ve ilk baslar birbirimize gicik oluyoruz
sonra Minho'mun gönlü yavastan yavastan bana kayiyor Abaza.Zaten ben de ona karsi bos degilim (baya bir doluyum aslinda da neyse Biggrin) ben buraya kadar hayal ettim devamini hayat getirir insallah Biggrin Abaza

[Resim: balksz1ow.png]

*Ji Eun*

SHINee♥SuJu♥2NE1♥SECRET♥MBLAQ

Evet ben de hayalimi yaziyim bari yazmamisim Biggrin

Simdi ilk önce Kore'ye gidiyorum su BoA 'yi buluyorum ve onu ortadan kaldiriyorumSeytanigulme
Burdan BoA hayranlarindan çok özür diliyorum ama bunu yapmak zorundayim.
Hatta ortadan kaldirmiyim ya tehtit etsem de olurBiggrin
Sonra bu Minho'nun evine gidiyorum soruyorum ben mi BoA mi ?
Oda tabi ki sen diyo Biggrin
Sonra mutlu mesut yasiyoruz biri çekik digeri bizim gibi olan iki çocugumuz oluyoBiggrin
Böyle yani arada Jong'a Key'e filan çay içmeye gidiyoruz Biggrin
Dubu's zaten biz de kalsin o nese kaynagimiz.
Tae'de daha genç evlenmemis olur bizim eve aliriz evde dans eder durur hayalim bu Biggrin

Biraz saçma ve dehset verici bir hayal ama .Malesef hiç biri olamayacak hele su BoA olayinin olamamasi...Beni en çok üzen o:img-cray:
BiggrinBiggrin

Onu bir kez görsem yeter bana...
Ben digerleri gibi beni sevsin,beraber yasayalim falan istemiyorum.
Taemin'im hep mutlu olsun,o güzel yüzü hiç solmasin,tertemiz kalbi hiç kirilmasin yeter bana...Kalp

You're the one i love
Taeminnie~ ^^

Hayatimin en büyük hayali Kore'ye gitmek ve bebek yüzlü Taemin'imi görmek.Opucuk
...TAEMİN KiM MYUNG SOO...

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi