yukari
Anket Shin Chae-kyungın Yulun Onu Sevdığini Bıldıgı Halde Arkadaslık Yapması Dogrumu Sızce
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Evet Doğru
32.67%
33 32.67%
Kesınlıkle Yanlış
37.62%
38 37.62%
Joo Ji Hoona İhanet Ettıği İçin Doğru Degıl
9.90%
10 9.90%
Diger Sebebler
19.80%
20 19.80%
Toplam: 101 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shin Chae-kyung'un Yul'un Onu Sevdigini Bildigi Halde Arkadaşlık Yapması Dogru mu ?
Evet Doğru
[Resim: buresm.jpg]
Kesinlikle Yanlış
[Resim: 76569114.jpg]
Joo Ji Hoona İhanet Ettiği İçin Doğru Değil
[URL=http://img524.imageshack.us/my.php?image=princesshours100063hl6.jpg][Resim: princesshours100063hl6.jpg]

[Resim: princesshours100063hl6.jpg]

Diger Sebebler
[Resim: yulll.jpg]
bence dogru cunku cok yanlizdi onun arkadas ihtiyaci vardi
bence dogru deyil çunku yul onun yaninda kaldikça daha çok aci çekiyordu çunku Shin Chae-kyun Shin i seviyordu yulda bunu biliyordu...Aglaelsalla
ChaeKyung'tan nefret ediyorum!
Yul'un onu sevdigini bildigi halde,onunla resmen oynadi!..

bencede dogru degil nursenaninda dedigi gibi resmen oynadi Dodgy
chaekyungin yula okadar yakin olmasi dogru degildi bence yinede hepsini seviyorum ben Biggrin cadim anket için tesekkürler Opucuk
bence dogru degil
Evet Dogru diyorum.Çünkü onlar iyi iki dost arkadastilar.Saray hayatinda birbirlerini destekliyolardi.Taa yul chaeyang dostluguna ihanet edene kadar. Chaeyang ona sogruk davranmaya çalisiyordu ama hatirliyorsaniz yul bari arkadasin olarak kaliyim demisti.
MinozM
bence dogru degil çünkü shin chae-kyung yulun onu sevdigini ögrendigi zaman kesin noktayi koyup ben seni sevmiyorum demesi gerekirdi bu yüzden de yul fazla umutlanip sonunda bu asktan kalbi kirik çikmazdi böyle yapsalardi arkadasliklarini daha iyi koruyabilirlerdi diye düsünüyorum.
shin'in umarsamaz davranislari, chae-kyung in sarayda kendini yalniz hissetmesi onu yulla arkadaslik yapmaya iten sebeplerdi onun açisindan bakilinca böyle yapmasi gayet normal ama yulun çok ileri gittigi ve shini kötüledigi zamanlarda ona tepkisini fazla göstermemesi yanlisti

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi