26-04-2012, Saat: 22:11
Güncellenecek.
Seventeen (세븐틴)
|
26-04-2012, Saat: 22:11
Güncellenecek.
Grubun adının mantığına uysa da çok fazla olmuşlar bence.
![]() ![]() ![]()
17 kişi, yaş ortalaması 17 ve 3 ülkede aynı anda çıkacaklar.
![]() ![]() ![]() INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
Bu grubu aylardır bekliyorum. ^^ Pledis bu yıl atak yaptı. Tüm stajyerlerini birer ay arayla piyasaya sürmeye başladı.
![]() Bakalım SEVENTEEN'imiz ne zaman çıkacak. ^^ Tanıtım için teşekkürler canım. ^^ ![]() (26-04-2012, Saat: 22:14)volver yazdı: Grubun adının mantığına uysa da çok fazla olmuşlar bence. Ayrıca ilk 17 kişilik grup değiller. ^^ Daha önce 20Star diye bir grup vardı. Onlarda çok küçüklerdi. ![]() ![]() TEEN TOP Love is Fight ~ Coming soon~ Hello & GoodBye MYNAME☆SeYong Hey to you to you to you to you now.... This song is to you... ♥♥♥
24-05-2012, Saat: 22:09
Konu için teşekkür ederiz. Güncellemeleri bekliyoruz...
![]() >>> http://www.facebook.com/pages/korea-fans...2387364063
28-05-2012, Saat: 18:07
Paylaşım için teşekkürler.
![]() Merakla bekliyorum. ![]() 2006-2018 ♕ KINGS ♕ BIGBANG ♕
Bu yıl başında Pledis Entertainment geçici adı Seventeen olan 17 üyeli bir erkek grubu planladıklarını duyurmuştu. Grubun çıkışını bu yılın sonu olarak tahmin etmelerine rağmen; ajans bu planlarını gelecek seneye erteledi.
Sayıları çok olduğundan, bu erkek grubu çıkışları için önceden beri büyük ilgi çekmişti ve bu yüzden Pledis Entertainment onların tamamen ortaya çıkmasından önce bütün gevşekliklerin giderildiğinden emin olmak istemektedir. 16 Ağustos'ta bir temsilci "Seventeen üyelerinin tamamını daha onaylamadık. Bir denge bulabilmek için hala çalışıyoruz. Grubun toplamda 17 üyesi olacak ve bunların %50 si yerini almış bulunmaktadır." şeklinde paylaşımda bulundu. "Çıkışlarını bu yılın içinde planlamıştık; ancak planlar gelecek seneye ertelendi." diye devam etti. Kendilerinden yaşça büyük grup After School'un aksine bu grup bir giriş ve mezuniyet konseptine sahip olmayacak. "17 üye sabit olacak; ancak bazı promosyonlar da düşünüyoruz." Çeviri: LeeHeeGi
02-02-2013, Saat: 14:02
(Son Düzenleme: 02-02-2013, Saat: 14:47, Düzenleyen: ~ happiness~.)
Bende merakla bekliyorum, teşekkürler.
![]() Ha bir de, http://www.allkpop.com/wp-content/upload...member.jpg resimdeki çocuğun grubun ilk üyesi olduğuna dair bir yazı okudum ne derece doğru bilmiyorum. Buradan haber bekliyorum doğruluğunu öğrenmek için. Bir de siz araştırır mısınız? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|