Sizin verdiginiz sayfada hata bulunuyor baska bir sayfa var mi?

Konuyu Oyla:
Sesli Korece Öğrenmek İçin Müthiş Bir Kaynak
|
Sistem hatalidir diyor... Bir türlü açamadim!!!
İmzanız bir sayfayı kaplıyor.
29-04-2010, Saat: 13:57
Çok tesekkür ederim...
![]() Sen gökyüzündeki yıldızlar gibisin.Hem milyonlarca km uzakta hem de elimi uzatsam tutacakmışım gibi yakınımda.Seninle aynı doğan güneşe uyanmak ve aynı gökyüzü altında yaşamak tek mutluluğum. (26-11-2008, Saat: 22:30)anesrun yazdı: Harika bir site bu kedimden biliyorum ve herkese öneriyorum burada yazdirilipta çalisilacak olan yerlerde var ben hepsini yazdirip kendime klasör yaptim kitap gibi. Oradan çalisiyorum çok faydali tekrar söylüyorum. HERKESE ÖNERIYORUM. Iyi tamam güzel de site açilmiyor çok ugrastim error diyor. Baska bir sey demiyor.
06-05-2010, Saat: 5:12
Süper ya bu link adresi için tesekkür ederim.
![]()
Sanirim üniteler silinmis tiklandiginda açilmiyor.
![]()
Çok tesekkürler gerçekten çok iyi bir site. Yeni yeni baslayanlar için iyi bir kaynak.
![]()
Paylasim için tesekürler.
![]()
Yağmuru Kıskandım Sana Dokundu Diye,Rüzgara Kızdım Kokunu Çaldı Diye,BirTek Geceleri Sevdim Seni Rüyalarıma Yolladı Diye..!
KİM NAM GİL
Çok geç olsa da ben de istirak edebildim site emektarlarinin ellerine saglik güzel çalismalar ben de elimden geldigince yardimci olmak isterim.
OH WON BİN
Ben bir sey sormak isiyorum. Ben linke bastiktan sonra karsima üniteler çikiyor. 1. Üniteye tikliyorum ama karsima Korece bir yazi çikiyor. Üstüne tiklayinca da tamamen Korece bir sayfa çikiyor. Biri bana yardim edebilir mi? Hiç bir sey anlamadim ben bu isten.
İmzanız 400*103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi