Çok tesekkür ederim sasa sayende kendimde gelisme görecegim bu konuda sag ol.

Sesli Korece Öğrenmek İçin Müthiş Bir Kaynak
|
Çok tesekkür ederim sasa sayende kendimde gelisme görecegim bu konuda sag ol.
![]()
Rica ederim isinize yarayacaksa ne mutlu bana.
![]()
Siteyi biraz inceledim gerçekten çok faydali görünüyor. Tesekkürler. Lotus yayinlarinin Korece1 kitabini da aldim. Insallah çatir çutur konusacagim.
![]()
Tesekkürler site çok faydali ama Ingilizce. Kelimeleri çevirmek çok vakit oluyor bunun bir yolu yok mu????
![]() ![]()
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI LEE YOUNG AE FAN ZORAKİ PRENS FAN SE7EN FAN JUMONG FAN KOREA-FANS (12-06-2009, Saat: 18:10)-cangema- yazdı: Tesekkürler site çok faydali ama Ingilizce. Kelimeleri çevirmek çok vakit oluyor bunun bir yolu yok mu???? Aslinda oradaki Ingilizce kelimeler çok basit anlasilabilecek kelimeler.. Ama maalesef baska bir çaresi yok. ![]() Keske olsaydi.... Ama internete faydali sözlükler var inglizce ile ilgili bilmediginiz kelimeleri oraya yazip ögrenebilirsiniz hem Ingilizce pratigi yapmis olursunuz.;) ![]() (Yardimci olamadigim için üzgünüm.) T_T
Çok sag ol.
![]() ![]() (12-06-2009, Saat: 20:19)sasa yazdı:(12-06-2009, Saat: 18:10)-cangema- yazdı: Tesekkürler site çok faydali ama Ingilizce. Kelimeleri çevirmek çok vakit oluyor bunun bir yolu yok mu???? Evet basta ben de pratik olur diye düsünmüstüm ama sonra çok zaman aldigi için bir sorun dedim neyse yine de tesekkürler. ![]() Bir tanidigimizin Koreli akrabasi varmis gelince beni de çagiracaklar umudum onda. Belki bana Korece ögretir diye düsünüyorum. ![]()
SARAYDAKİ MÜCEVHER FAN
JANGGEUM'IN RÜYALARI LEE YOUNG AE FAN ZORAKİ PRENS FAN SE7EN FAN JUMONG FAN KOREA-FANS (25-06-2009, Saat: 18:00)-cangema- yazdı:(12-06-2009, Saat: 20:19)sasa yazdı:(12-06-2009, Saat: 18:10)-cangema- yazdı: Tesekkürler site çok faydali ama Ingilizce. Kelimeleri çevirmek çok vakit oluyor bunun bir yolu yok mu???? Senin adina çok sevindim canim... ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|