yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SESIL Corporation
SESIL Corporation

Genel Müdür:Won Kyu Lee
Kuruluş Yılı: Nisan, 1991 8
Personel: 222 kişi (Mayıs 2009 itibariyle)
Adres: 135, Dongsan-Ri, Yeonmu, Nonsan, Chungnam, South Korea
Tel: 82-41-740-8000
Fax: 82-41-742-7115

[Resim: dsdsj.png]

Şirket ağırlıklı ürünler olmak üzere iki türlü biyolojik kontrol ürünleri ve tozlaşma ürünleri sunmaktadır. Biyolojik kontrol ürünleri ladybird böcekleri gibi doğal düşmanlarıdır, aphids parazitlide, aphids predatör, bankacı bitkiler, whitefly predatör, örümcek mite predatör, predatör ve Thrips leafminer parasitoids olan agrichemicals yerine böcek gibi zararlı böcek bahçe ürünlerini korumak için kullanılır. Onun tozlaşma ürünler domates, çilek, paprikas ve patlıcan gibi bitkilerin tozlaşma için kullanılan arıların, bumble içerir. Şirket ayrıca, yapışkan tuzaklar ve birakin kutuları gibi erken aşamalarında zararlı böceklerin kontrolü için araçlar sağlar. Şirket, 25 Mayıs 2009 tarihinde şirket, SafeSure, tarımsal ürünlerin sertifikasyon uğrasan yeni bir şirket kurdu.

Kore'de, Biyolojik kontrol ilk olarak 2002 yılında SESIL Corporation tarafından ticari oldu. Simdi, SESIL biyolojik ajan 29 türü üretir ve bir biyolojik sanayi arasında en büyük şirketlerinden biridir.

Memurları ve yöneticileri:
Genel Müdür, Müdür:Won Gyu Lee
Müdür Asistanı :Heon Gi Kim
Merkez Yönetim ve Destek Bölümü, Müdür : Jun Gu Lee
İç Denetçi :Yong Han Noh
Yönetmen: Seong Yang Seung
Bağımsız olmayan İcra Direktörü : Ji Yeong Hwang

Tarihçesi

Nisan 1991 : SESIL Trading Corporation kuruldu.
Mayıs 2001: Yeni is SESIL Biyolojik Sistemleri için SESIL Corparation kuruldu.
Mart 2003 : Yararlı böcekler için araştırma enstitüsü kuruldu.
Nisan 2003 : Kore'de Biyolojik Doğal Düşmanların İlk ticarileştirilmesi .
Eylül 2006 : Hükümet tarafından "Inno-BIZ" Sertifika aldı
Nisan 2007 :Kalite Yönetim Sistemleri ile "ISO 9001:2000" ISO'dan Sertifika aldı.
Nisan 2007 : Çevre Yönetim Sistemleri ile, "ISO 14001:2004" ISO'dan Sertifika aldı.
Ağustos 2007 : 32 Girişim Şirketi ödüllendirildi.32 şirketten biriside SESIL Corparation oldu.

Çeviren:pnar
Kaynak:Sesil Corparation

English

Sesil Corporation is a Korea-based company engaged in the provision of biological control technology. The Company mainly provides two types of products: biological control products and pollination products. Its biological control products are natural enemies such as ladybird beetles, aphids parasitoids, aphids predators, banker plants, whitefly predators, spider mite predators, thrips predators and leafminer parasitoids, which are used as insecticides instead of agrichemicals to protect garden products from noxious insects. Its pollination products include bumble bees, which are used for pollination of plants, such as tomatoes, strawberries, paprikas and eggplants. The Company also provides tools such as sticky traps and release boxes to control pest insects in earlier stages. The Company established a new 50%-owned company, SafeSure, engaged in the certification of agricultural products, on May 25, 2009.

History

April 1991: sessile Trading Corporation was established.
May 2001: New job for sessile sessile Corparation Biological Systems was established.
March 2003: Useful for insects, research institutes were established.
April 2003: Korea's biological first commercialization of natural enemies.
September 2006: by the Government " Inno-BIZ "Certificate was received in
April 2007: Quality Management Systems with" ISO 9001:2000 "ISO certificate was from.
April 2007: Environmental Management Systems and," ISO 14001:2004 "ISO certificate was from.
August 2007: 32 Initiative One of the companies are sessile Corparation ödüllendirildi.32 company.
Tanitim için tesekkürler canim Alkis
Çok tesekürler tanitiminiz için^_^
Güzel bir tanitim olmus Pinarcim ellerine saglikSmile
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Güzel tanitim olmus,tesekkür ederiz Pinar...Onay
Çok güzel bir tanitim olmus Pinar tesekkürler Onay
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Begenmenize sevindimSmile
Çok güzel tanitmissin sekerSmile TesekkürlerOpucuk

┫Kötülükler kara bir çamur gibi bulaşmışsa paçalarına dikkat et insan oğlu; sonun yakın demektir.┣

Gerçekten güzel bir tanitim olmus tesekkür ederiz Pinar (:
Zararli böcek bahçe ürünlerini korumak için kullaniliyormus.Güzel bir tanitim olmus.Tesekkürler Pinarcim Smile

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi